Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Εκλογές για νέο ΔΣ και εκλογοαπολογιστική συνέλευση

Την Τετάρτη 14/12 θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ της ΕΛΜΕ. Την ίδια μέρα θα γίνουν και εκλογές για την ανάδειξη εκλεκτόρων για το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ
Με δεδομένο ότι την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022, δόθηκε άδεια στις/στους υπαλλήλους της ΠΕ Ξάνθης προκειμένου να κάνουν την ετήσια Τακτική Γενική τους Συνέλευση το ΔΣ της ΕΛΜΕ ζήτησε άδεια για την εκλογοαπολογιστική μας συνέλευση
Η Διεύθυνση Β/θμιας μας κοινοποίησε διευκρίνηση της υπουργού
(αρ. πρ.7341/Ε3/21-01-2022) στην οποία αναφέρεται «ότι δεν προβλέπεται η χορήγηση συνδικαλιστικής άδειας». 

Επομένως:
- η εκλογοαπολογιστική ΓΣ θα γίνει την Τρίτη 13/12, στις 7:30μμ, στο 7ο Γυμνάσιο
- οι εκλογές θα διενεργηθούν την Τετάρτη 14/12 στο Γυμναστήριο του 7ου Γυμνασίου Ξάνθης μεταξύ 1μμ-8μμ.
Οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι που κατοικούν σε άλλη πόλη ή υπηρετούν σε Εσπερινά και ΣΔΕ θα προηγηθούν κατά την ψηφοφορία.

Οι υποψηφιότητες θα κατατεθούν μέχρι τη Δευτέρα 12/12, στις 12μμ, ηλεκτρονικά στο mail της ΕΛΜΕ. Για κάθε πληροφορία ή απορία απευθυνθείτε στα μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ.

Καλούμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στη συνέλευση και την εκλογική διαδικασία. Ισχυρό σωματείο είναι η δύναμή μας και η μόνη μας προστασία στις αυθαιρεσίες των διοικήσεων και των υπουργείων.

Επίσης, ζητάμε από τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που δεν θα είναι υποψήφιες/οι στις εκλογές να διαθέσουν μία με δύο ώρες την ημέρα των εκλογών για να συμμετάσχουν στις δύο εφορευτικές επιτροπές.

-----

Ενημερώνουμε επίσης ότι τα καρτελάκια της ΟΛΜΕ είναι στα χέρια μας. Μπορείτε να τα προμηθευτείτε κατά την ψηφοφορία αρκεί να έχετε μια φωτογραφία μικρού μεγέθους μαζί σας και να είστε τακτοποιημένες/οι οικονομικά.

1 σχόλιο:

  1. τώρα αντιληφθήκατε γιατί είναι προτιμότερη η ηλεκτρονική ψηφοφορία; Αφού η κατάπτυστη- αυταρχική διοίκηση δεν εγκρίνει την συνδικαλιστική άδεια, μην ζητάτε κι εσείς την ταλαιπωρία 750 συναδέλφων..έπρεπε να μας διευκολύνετε με λύσεις που έχουμε στο 2023.

    ΑπάντησηΔιαγραφή