Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Πρακτικά 21ης και 22ης συνδρίασης ΔΣ

21ο Πρακτικό Δ.Σ. (12-6-2017)
Παρούσες/ντες: Λουκοπούλου Μ., Ιωαννίδης Α., Δαμιανάκη Ε., Σταυριανός, Ζήση Σ., Πολυχρονίδης Μ.
1.Το Δ.Σ. ενέκρινε ομόφωνα κείμενο σχετικά με τις ηλεκτρονικές εγγραφές μαθητών/τιών στα ΕΠΑΛ που συνέταξαν οι συνάδελφοι Σταυριανός Σάκης και Παπαδόπουλος Γιώργος.
2.Αποφασίστηκε επίσκεψη στο ΓΕΛ Γλαύκης από μέλη του ΔΣ (Λουκοπούλου, Δαμιανάκη Ζήση) μετά από πρόσκληση του συλλόγου διδασκόντων.
3.Συμμετοχή και αρμοδιότητες της ΕΛΜΕ στην συνδιοργάνωση εκδήλωσης – καμπάνιας για μαζικούς διορισμούς και Ειδική Αγωγή το Σάββατο 17 Ιούνη.
  
22ο Πρακτικό Δ.Σ. (21-6-2017)
Όλοι/όλες παρόντες/ούσες
1.Με τη συμμετοχή των αιρετών ΠΥΣΔΕ (Παπαντόπουλος, Κασάπης Τουμπέλης) και αφού τοποθετήθηκαν στο θέμα της επιτροπής επιλογής δ/ντών, το Δ.Σ. δήλωσε τη θέση της ΕΛΜΕ Ξάνθης για μοριοδότηση της γνωμοδότησης του συλλόγου διδασκόντων, όπως κατέληξε η συνέλευση – διευρυμένο ΔΣ (7-6-2017),

2.Εγκρίθηκε το ποσό των 300 ευρώ κατά σύνεδρο, ως αποζημίωση εξόδων κίνησης για το 18ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ.
3.Συζητήθηκε η στήριξη από την ΕΛΜΕ ψηφίσματος συμπαράστασης στην Ηριάννα Β.Λ. που καταδικάστηκε σε 13 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση χωρίς επαρκή στοιχεία. Το ψήφισμα στήριξαν οι Μαρία Λουκοπούλου, Λία Δαμιανάκη, Αστέριος Ιωαννίδης και Σάκης Σταυριανός (Συνεργαζόμενες Αριστερές Κινήσεις Εκπαιδευτικών). Οι Χρήστος Ιωαννίδης, Μιχάλης Πολυχρονίδης και Σοφία Ζήση (ΔΑΚΕ) επιφυλάχθηκαν.
Το ψήφισμα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου