Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Eπανεξέταση ως προς τον χαρακτηρισμό και την τοποθέτηση των υπεραρίθμων εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ04

Από τη Δ/νση Β/θμιας Ξάνθης ανακοινώθηκε επανεξέταση ως προς τον χαρακτηρισμό και την τοποθέτηση των υπεραρίθμων εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ04. Όπως μας εξήγησαν οι αιρετοί μας στο ΠΥΣΔΕ, η επανεξέταση αυτή οφείλεται σε διαφορετικές ερμηνείες των σχετικών νόμων και διατάξεων σχετικά με το αν οι ΠΕ04 τοποθετούνται ως ενιαίος κλάδος ή κατά ειδικότητα. Οι αιρετοί μας ενημέρωσαν, επίσης, ότι απαίτησαν, η οποιαδήποτε διαδικασία επαναληφθεί, να γίνει μόνο μετά από προσωπική ενημέρωση του/της καθενός/καθεμιάς από τους ενδιαφερόμενους/ες από τη διεύθυνση.

Αφού επαναλάβουμε ακόμη μια φορά την απαίτησή μας προς το υπουργείο να εκδώσει σαφείς και ξεκάθαρους νόμους που να διέπουν όλες τις μεταβολές ώστε να μην επιδέχονται διαφορετικές ερμηνείες και κάθε τύπου παρεμβάσεις, ενημερώνουμε όσους/ες ΠΕ04 αφορά (υπεράριθμους/ες, όσους/ες έκαναν αίτηση για βελτίωση, μετατεθειμένους/ες κλπ) να επικοινωνήσουν με τη Δ/νση Β/θμιας Ξάνθης ή να μπουν στην ιστοσελίδα της εδώ.

Εννοείται ότι περιμένουμε από τη Δ/νση Β/θμιας Ξάνθης και το ΠΥΣΔΕ να ακολουθήσουν τους νόμους, να μας ενημερώσουν σχετικά με τη διαδικασία που ακολουθήθηκε και να μας εξηγήσουν τις ερμηνείες που δόθηκαν.

Περιμένουμε νεώτερη ενημέρωση από τον/την αιρετούς μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου