Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΔΣ της 10/12/2012

Στο ΔΣ της Δευτέρας 10/12/2012 συζητήθηκαν:
h Προβλήματα που προέκυψαν σχετικά με τη λειτουργία του σχολείου αλληλεγγύης στο κτίριο που στεγάζεται το Εσπερινό Λύκειο.
h Ενημέρωση από τον διευθυντή του 8ου Γυμνασίου σχετικά με προβλήματα που αφορούν την προσωρινή εγκατάσταση του σχολείου στον ΟΑΕΔ
h Παράσταση του ΔΣ της ΕΛΜΕ στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης όπου θα αναγνωστούν επιστολές των συλλόγων διδασκόντων των σχολείων 8ου Γυμνασίου και 4ου Λυκείου σχετικά με το κτιριακό ζήτημα που αντιμετωπίζουν τα δύο σχολεία.
h Ψήφισμα συμπαράστασης στον Πυργελή Γεώργιο ο οποίος δικάζεται στις 14/12/2012 για τη συμμετοχή του στην περιφρούρηση της γενικής απεργίας ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ στις 15/1/2010.
h Προγραμματισμός συνάντησης με ΕΛΤΕ Ξάνθης.
h Προγραμματισμός εκδηλώσεων με το ΚΕΜΕΤΕ:
·        Ενημέρωση σχετικά με μισθολογικά και συνταξιοδοτικά θέματα.
·        Παιδαγωγική ημερίδα πάνω σε προβλήματα που αντιμετωπίζονται στα σχολεία της περιοχής μας (όπως αποφασίστηκε και από την τελευταία Γενική Συνέλευση)
Και οι δύο εκδηλώσεις θα γίνουν μετά τις γιορτές λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων των μελών του ΚΕΜΕΤΕ.
h Να σταλεί έγγραφο στο Δήμο Αβδήρων για την ανασυγκρότηση της επιτροπής παιδείας του Δήμου
h Ορισμός των αντιπροσώπων της ΕΛΜΕ στην σχολική επιτροπή και την επιτροπή παιδείας του Δήμου Ξάνθης.
h Ορισμός συνδέσμων των σχολείων (πολλά σχολεία έχουν αμελήσει να ορίσουν συνδέσμους)
h Αποστολή εκ νέου έγγραφο προς την ΟΛΜΕ σχετικά με τα σεμινάρια «εκπαιδευτικού management» που διοργάνωσε το Διαβαλκανικό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης και παρακολούθησαν την περσινή σχολική χρονιά συνάδελφοι/ισσες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου