Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Διήμερο αγωνιστικών κινητοποιήσεων


Νομαρχιακό Τμήμα

Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ξάνθης




Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ
Διήμερο αγωνιστικών κινητοποιήσεων
Τρίτη και Τετάρτη 13 και 14 Νοεμβρίου 2012
Στάση Εργασίας από 12:30 έως την λήξη του ωραρίου.
Το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Ξάνθης καλεί όλους τους πρωτοβάθμιους συνδικαλιστικούς συλλόγους, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους νέους και όλους εκείνους που πλήττονται από την ασκούμενη μνημονιακή πολιτική του πιο σκληρού, άδικου και αντικοινωνικού προϋπολογισμού λιτότητας, να συμμετέχουν δυναμικά και μαζικά συλλαλητήρια και συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν:
1. Στάση Εργασίας, την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012, από 12:30 έως την λήξη του ωραρίου, συγκέντρωση στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης.
2. Στάση Εργασίας από 12:30 έως την λήξη του ωραρίου, την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012, συλλαλητήριο όλων των πρωτοβάθμιων σωματείων του Νομού στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης στις 17:30 π.μ.
Δεν τρέφουμε καμία αυταπάτη!
        Βρισκόμαστε μπροστά στην εφαρμογή ενός προγράμματος μαζικών απολύσεων στο Δημόσιο Τομέα, δεδομένου ότι η διαθεσιμότητα είναι το πρώτο βήμα για την απόλυση ενός εργαζόμενου από την υπηρεσία.
        Δεν ανεχόμαστε τον εμπαιγμό των εργαζόμενων!
        Λέμε ΟΧΙ στην διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών και με απολύσεις εργαζομένων, όπως απαιτεί η Τρόικα και δρομολογεί η Κυβέρνηση.
Όλοι μαζί
Συμμετέχουμε στις συγκεντρώσεις και στα συλλαλητήρια
Η επιτυχία του αγώνα είναι υπόθεση ΟΛΩΝ ΜΑΣ !!!

Ας μην τους αφήσουμε να είμαστε οι επόμενοι άνεργοι !!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ Ν.Τ. ΞΑΝΘΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου