Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ποσοστά απεργίας 19-20/10/2011

Με εξαίρεση ελαχίστων  Σχολικών Μονάδων η συμμετοχή στην απεργία της 19ης Οκτώβρη κυμάνθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα αγγίζοντας συνολικά το 67%. Στις 20 του Οκτώβρη η συμμετοχή ήταν μικρότερη και έφτασε το 25% περίπου. Ακολουθεί αναλυτικός πίνακας.

2 σχόλια:

  1. Σας γνωρίζουμε ότι το ποσοστό απεργίας της 19-10-2011 στο Ιεροσπουδαστήριο Εχίνου Ξάνθης ήταν 81,8%, δηλαδή 9 στους 11 καθηγητές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι αλήθεια ότι ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία να ρίξει το συνολικό ποσοστό της απεργίας χαμηλά την μέρα που στην Ξάνθη τα πιο πολλά σχολεία είχαν ποσοστά 98-100%?????
    Έτσι ενώ το σχολείο τελούσε υπό κατάληψη έδωσε μόνο τρία ονόματα απεργών -αυτών που είναι αποσπασμένοι σε άλλα ΠΥΣΔΕ- και δήλωσαν φυσικά απεργία χωρίς βεβαίως να τους ενημερώσουν ότι το σχολείο είναι υπό κατάληψη.Όλους τους άλλους τους θεώρησε μη απεργούς αφού έτσι κι αλλοιώς είχαν κατάληψη, μάθημα δεν θα γινόταν καιρός είναι να χάνουμε και το μεροκάματο???
    Αυτός ο άνθρωπος διοικεί ένα μεγάλο σχολείο και παράλληλα είναι εκλεγμένος αιρετός της ΠΑΣΚ...
    Μπράβο συνάδελφοι που ψηφίζετε ΠΑΣΚ. Σε άξια κομματικά στελέχη αναθέτετε τα συνδικαλιστικά του κλάδου. Αυτού του είδους εκάστοτε κυβερνητικοί συνδικαλιστές που προτάσσουν το κομματικό από το κλαδικό συμφέρον μας οδήγησαν εδώ.Μη λέτε λοιπόν ότι φταίνε οι συνδικαλιστές γενικά. Για σκεφτείτε ποιούς εσείς ψηφίζετε κάθε φορά με ελαφρά συνείδηση.Και επειδή πιστεύω ότι μέχρι τώρα ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ ψήφιζαν όχι μόνο όσοιβολευόντουσαν (ανάλογα με το ποιός κυβερνούσε)ή απειλούνταν κατά καιρούς αλλά και κάποιοι άλλοιλόγω φιλικών-κομματικών σχέσεων με τους υποψηφίους, ένα θα σας πω. Μπορεί κάποιος πραγματικά να είναι καλό παιδί,καλός φίλος, καλός οικογενειάρχης αλλά όχι απαραίτητα συνδικαλιστής. Πήγαινε σπιτάκισου φίλε Τερζόγλου. Καλό παιδί, θα έπινα και κρασί μαζίσου αλλά λίγος για συνδικαλιστής ειδικά τους καιρούς που ζούμε σήμερα. Εκτός κι αν ο δικός σου μισθός δεν κόπηκε όπως ο δικός μου.
    Για νάσαι συνδικαλιστής θα πρέπει να βάζεις τον συνάδελφο πάνω από τον εαυτό σου. Να χτυπάς την μπουνιά σου κι ας ματώνεις πολλές φορές.
    Αν δεν σπάσεις αυγά δεν φτιάχνεις ομελέτα.
    Συναδελφικά
    Το όνομά μου στη διάθεση της ΕΛΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή