Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Συνέλευση και εκλογές για το 19 Συνέδριο της ΟΛΜΕ

Οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων της ΕΛΜΕ Ξάνθης στο 19ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ θα γίνουν στις 15/5/2019 στο αμφιθέατρο του 7ου Γυμνασίου Ξάνθης (Αλικαρνασσού 4, Πίσω από το Lidl στην έξοδο για Κομοτηνή, Δείτε τον χάρτη). Πριν από τις εκλογές θα γίνει τακτική Γενική Συνέλευση που θα ξεκινήσει στις 10:30πμ στον ίδιο χώρο. Για τη απρόσκοπτη συμμετοχή στην Γενική Συνέλευση δόθηκε άδεια σύμφωνα με το νόμο 1264/82. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί μεταξύ 1μμ-7μμ.
Ο αριθμός των αντιπροσώπων των ΕΛΜΕ στο συνέδριο υπολογίζεται με βάση το συνολικό αριθμό των μελών που θα ψηφίσουν (1 αντιπρόσωπος ανά 100 ψηφίσαντες). Επομένως, για τη σωστή εκπροσώπηση της Ξάνθης στο συνέδριο, επιβάλλεται η καθολική συμμετοχή των συναδέλφων/ισσών στις εκλογές.

Η κατάθεση υποψηφιοτήτων θα γίνεται μέχρι τις 12μμ της Δευτέρας 13/5/2019 στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΕΛΜΕ (elmexanthis@gmail.com). Για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα μέλη του ΔΣ. Για την ενημέρωση των συναδέλφισσών/ων τα ψηφοδέλτια θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΛΜΕ την Τρίτη το πρωί.

Στα Συνέδρια της ΟΛΜΕ συζητούνται και αποφασίζονται τα αιτήματα του κλάδου και διαμορφώνεται το πολιτικό πλαίσιο και το πρόγραμμα δράσης της ΟΛΜΕ για τα επόμενα δύο χρόνια. Οι αποφάσεις των συνεδρίων είναι δεσμευτικές για όλο τον κλάδο και ανατρέπονται μόνο με άλλο συνέδριο. 
Από τους/τις αντιπροσώπους που θα συμμετέχουν στο συνέδριο θα εκλεγεί και το νέο ΔΣ της ΟΛΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου