Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Προβολή Πέμπτης 17/8

Κλασική πλέον ταινία, η κωμωδία του Mike Newell «Τέσσερις γάμοι και μία κηδεία» (Four Weddings and a Funeral, 1994) που θα δούμε στις «Προβολές της Πέμπτης της ΕΛΜΕ»  αυτή την Πέμπτη 17/8.
Από γάμο σε γάμο, ένας ορκισμένος εργένης και μια ανεξάρτητη δημοσιογράφος πλέκουν ένα ρομαντικό ειδύλλιο. Γύρω τους, χαρακτηριστικοί τύποι, η παρέα τους δίνει μια διεισδυτική εικόνα της αγγλικής αστικής τάξης της δεκαετίας του '90.


Κομψό, λεπτό και ειρωνικό χιούμορ, άψογο σενάριο,  σπιρτόζικοι διάλογοι και έξυπνα ευρήματα. Οι γρήγοροι σκηνοθετικοί ρυθμοί σφραγίζουν το αποτέλεσμα. Οι ηθοποιοί αποδίδουν τους χαρακτήρες με ακρίβεια και ευρηματικότητα: Hugh Grant, Andie MacDowell, Kristin Scott Thomas, Simon Callow, James Fleet, John Hannah, Charlotte Coleman, David Bower, Corin Redgrave και Rowan Atkinson.
Από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αγγλικού κινηματογράφου παγκόσμια.
Στον Κήπο του Λαογραφικού Μουσείου, στις 9μμ.

1 σχόλιο:

  1. Για το πρόγραμμα των επαναλητπικών εξετάσεων που θα γίνονται στις 16:00 το απόγευμα όμως κουβέντα. Προφανώς έγιναν οι απαραίτητοι γάμοι για να πραγματοποιηθεί η κηδεία μας. Να χαρώ εγώ συνδικαλιστική ετοιμότητα. Άντε και στην αξιολόγηση βρε!
    http://www.alfavita.gr/sites/default/files/attachments/2017_7_27_programma_2017_y_a_epanaliptikes.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή