Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση και εκλογές για νέο Δ.Σ

Οι εκλογές για νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ θα γίνουν την Τρίτη 6/12/2016. Η τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00π.μ. στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου. Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΕΛΜΕ θα διεξαχθούν από τη 1μμ έως τις 6μμ.
Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι, εκτός των μόνιμων εκπαιδευτικών, έχουν και όλοι/ες οι συνάδελφοι/ισσες που υπηρετούν στη Β/θμια Εκπαίδευση (αναπληρωτές/τριες, αποσπασμένοι συνάδελφοι σε υπηρεσίες εκτός δευτεροβάθμιας και οι συνάδελφοι/ισσες που έχουν διατεθεί στην Α/βάθμια Εκπ/ση ή τα μειονοτικά σχολεία). Οι συνάδελφοι/ισσες που δεν είναι γραμμένοι/ες στην ΕΛΜΕ ή δεν είναι τακτοποιημένοι/ες οικονομικά μπορούν να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους πριν την ψηφοφορία.

Η κατάθεση υποψηφιοτήτων θα γίνεται μέχρι το πρωί της Δευτέρας 5/12/2016 (10πμ) στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΕΛΜΕ (elmexanthis@gmail.com). Για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα μέλη του ΔΣ. Με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των συναδέλφων/ισσών τα ψηφοδέλτια θα αναρτηθούν το μεσημέρι της Δευτέρας 5/12/2016 στην ιστοσελίδα της ΕΛΜΕ.

1 σχόλιο:

  1. Εσείς όλοι οι μνημονιακοί, σ' ένα ψηφοδέλτιο. Επιπλέον, τώρα με τον νέο Υπουργό Παιδείας, σας ενώνουν και η αξιολόγηση!
    Για να μην παραπλανηθούν οι ψηφοφόροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή