Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ – Σύσκεψη αιρετών Β. Ελλάδος

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΔΕΘ, 5/9/15
Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να ενώσουν τη φωνές τους και τις δυνάμεις τους με όλους τους εργαζόμενους τα σωματεία και τα συνδικάτα, στη μεγάλη πανεργατική – πανδημοσιοϋπαλληλική διαδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της ΔΕΘ, ενάντια στη συνεχιζόμενη πολιτική των Μνημονίων κυβέρνησης-δανειστών, το Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου στις 18.00 στο Άγαλμα Βενιζέλου.
Καλούμε για την μαζικότερη συμμετοχή των συναδέλφων στο συλλαλητήριο:
-Τα ΔΣ των ΕΛΜΕ της Βόρειας Ελλάδας να συνεννοηθούν με τα αντίστοιχα Νομαρχιακά Τμήματα της ΑΔΕΔΥ και
-Τα ΔΣ των ΕΛΜΕ του Λεκανοπεδίου, να απευθύνουν πρόσκληση στους συναδέλφους για να δηλώσουν ονοματεπώνυμο και αριθμό κινητού τηλεφώνου στο email της ΟΛΜΕ (olme@otenet.gr) μέχρι την Πέμπτη, 3/9 ώστε να ενταχθούν στα μισθωμένα πούλμαν της ΑΔΕΔΥ.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο, 5/9 στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΔΟΘ θα οργανωθεί σύσκεψη ΔΣ ΕΛΜΕ και Αιρετών στα Υ Σ. Βορ. Ελλάδας (Ηπείρου, Μακεδονίας, Θράκης) και Θεσσαλίας. Στη σύσκεψη θα συζητήσουμε τα προβλήματα που δημιουργεί η υπογραφή του 3ου Μνημονίου στους εργαζόμενους (ασφαλιστικό, μισθολόγιο, αξιολόγηση, ιδιωτικοποιήσεις) και η οργάνωση του τρόπου αντίστασης καθώς και τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς (αποσπάσεις, κενά, αναπληρωτές, διορισμοί).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου