Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Συμβολική κατάληψη των πρώην ιατρείων του ΙΚΑ

Η Κυβέρνηση διαλύει και τις τελευταίες δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που έχουν απομείνει. Οι υπάλληλοί τους τίθενται σε διαθεσιμότητα. 
Τη Δευτέρα 17/2 στις 7πμ, πριν πάμε στο σχολείο, ραντεβού στα πρώην ιατρεία του ΙΚΑ για συμβολική κατάληψη.

Παραθέτουμε το σχετικό Δελτίο Τύπου της Εκτελεστικής Γραμματείας του Ν.Τ. Ξάνθης της ΑΔΕΔΥ.

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

 Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης συμμετέχει και στηρίζει τις κινητοποιήσεις των υπαλλήλων του Πολυϊατρείου Ξάνθης (πρώην ΙΚΑ και νέο ΠΕΔΥ), οι οποίοι σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο τίθενται σε διαθεσιμότητα μέχρι νεοτέρας.
Συνάδελφοι,
• Αντιδρούμε στην διαθεσιμότητα των συναδέλφων του τομέα υγείας.
• Αντιδρούμε στο κλείσιμο των ιατρείων αφήνοντας τους πολίτες χωρίς πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.
Οι αγώνες είναι κοινοί και πρέπει να δείξουμε έμπρακτα με την συμμετοχή μας και την στήριξη στους συναδέλφους, οι οποίοι εν μια νυκτί και χωρίς προγραμματισμό θα βρεθούν σε διαθεσιμότητα. Όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη του Νομού οφείλουμε να δείξουμε την έμπρακτη συμπαράσταση στους συναδέλφους μας.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, αγρότες, ανέργους, συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους, καθώς και κάθε πολίτη του Νομού μας, την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου και ώρα 7:00 π.μ. σε συμβολική κατάληψη του κτιρίου των πρώην ιατρείων ΙΚΑ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΤΟΥ Ν.Τ. ΞΑΝΘΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΡΙΑΝΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ


3 σχόλια:

  1. πολλοί θέλαμε να 'ρθουμε..προσωπικά, οταν πλησίασα και είδα σημαίες του ΠΑΜΕ, εξαφανίστηκα..εμένα δεν με καπελώνει κανείς...το ίδιο θα έκανα, αν έβλεπα σημαία οπουδήποτε άλλου fan club..αυτά στους χαχόλους..πάρτε το χαμπάρι..δεν είμαστε τετράποδα να μας βάζετε σε μαντρί..έχουμε υπόσταση και προσωπικότητα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν έκανες τον κόπο να πας παρακάτω θα έβλεπες και άλλες σημαίες και πανό. Όποιος δεν έχει όρεξη βρίσκει δικαιολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ που με δικαιώνεις..καμιά σημαία, κανένα fan club...καθένας εχει την υπόσταση του και την προσωπικότητά του..η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό, οχι πεδίο για καπέλωμα!

      Διαγραφή