Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Ευχαριστήριο προς τον "Πήγασο"

Οι καθηγητές και οι καθηγήτριες της Ξάνθης, μέσω της ΕΛΜΕ, ευχαριστούν τον ποδηλατικό σύλλογο «Πήγασος» που αφιέρωσε την χθεσινή «βραδινή ποδηλατοπορεία της Τετάρτης» στον αγώνα για τη «Δημόσια, δωρεάν παιδεία για όλους και όλες» και με την πρότασή του για συμμετοχή μας σ’ αυτή, μας επέτρεψε να δηλώσουμε ακόμη μια φορά την αποφασιστικότητά μας να αγωνιστούμε με όλους τους τρόπους για την κατάκτησή της.


Ευχόμαστε στον «Πήγασο» να έχει πάντα τέτοιες δημιουργικές ιδέες όπως η «Βραδινή ποδηλατοπορεία της Τετάρτης» που προωθεί τη χρήση του ποδηλάτου και δίνει ιδιαίτερο χρώμα στην πόλη μας.

4 σχόλια:

  1. Επειδή εγώ δεν κατάλαβα, ποιος από μέρους του Πήγασου ήταν εκείνος που έκανε τη συμφωνία για παράλληλη δράση με την ΕΛΜΕ και ποιος από μέρους της ΕΛΜΕ, γιατί ο δημοσιογράφος κ. Καρυπίδης σε συνέχεια των σχολίων που αναρτήθηκαν αναφέρει πως μίλησε με το προεδρείο του Πήγασου κι εκείνοι αρνήθηκαν ότι υπήρχε συμφωνία.

    http://www.xanthinews.gr/2013/07/blog-post_6683.html (Διαβάστε τα σχόλια του χρήστη stiv που φαίνεται να είναι ο δημοσιογράφος)

    Επειδή λοιπόν ο δημοσιογράφος αναφέρει κι ονόματα από μέλη του προεδρείου του Πήγασου, καλό είναι να μας πείτε κι εμάς με ποιον μιλήσατε για να ξεκαθαρίσει άμεσα και αυτό το ζήτημα.

    Δεν γίνεται τώρα που είμαστε μέσα στη φωτιά αντί να προσπαθούμε να την κατευνάσουμε να ρίχνουμε λάδι.

    Αν όντως έχει δίκιο ο δημοσιογράφος σε αυτό που αναφέρει μιας και είναι εύκολο να το μάθουμε πλέον, τότε πρέπει πρώτα να κατέβει το ευχαριστήριο και ύστερα να γίνει ξεκάθαρο προς τους συναδέλφους, ότι οι δράσεις θα πρέπει να διοργανώνονται ΜΟΝΟ από τα μέλη του ΔΣ για να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοιες καταστάσεις.

    Βέβαια κρατώ τις επιφυλάξεις μου, γιατί πολλές φορές κάποιοι δίνουν την έγκρισή τους και στα πρώτα δυσμενή σχόλια ποιούν την νήσσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όποιος ήταν χθες βράδυ παρών, (ο κ.Καρυπιδης δεν ήταν), θα είδε-άκουσε το χαιρετισμό απο μέλη του Πηγασου, στην αρχή και στο τέλος της ποδηλατοπορειας, υπέρ των εκπαιδευτικών και της Δημόσιας Παιδείας.
      Όπως και να 'χει το ΔΣ Ελμε Ξάνθης, πρέπει να το ξεκαθαρίσει και να προστατέψει τα μέλη από τη λάσπη.

      Διαγραφή
    2. Ακριβώς αυτό εννοώ με το αρχικό μου μήνυμα. Ότι πρέπει η ΕΛΜΕ πάνω από όλα να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να προστατέψει όχι μόνο τα μέλη, αλλά το ιδεώδες της δημόσιας, δωρεάν παιδείας και τους συναδέλφους μας που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, από αυτή αλλά και κάθε είδους λάσπη.

      Προφανώς ο εν λόγω δημοσιογράφος ασκεί την εκ του καναπέ δημοσιογραφία, η οποία όμως έλκει τα πλήθη, αφού προσφέρει μπόλικο αίμα στην αρένα του κοινωνικού αυτοματισμού.

      Διαγραφή
  2. Και στο Xanthipress μια τελείως διαφορετική προσέγγιση του θέματος.

    http://www.xanthipress.gr/mazi-me-tous-kathigites-i-pio-maziki-vradini-podilatoporia-tou-kalokeriou-video-pics/

    ΑπάντησηΔιαγραφή