Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Άρση της επίταξης!

Ο υπουργός το ζήτησε από τον πρωθυπουργό, ο πρωθυπουργός με τη σειρά το ανέθεσε στον υπουργό και… νά 'το:
Άρση της επίταξης!

Ουάου…



3 σχόλια:

  1. η χούντα, ομως, ακόμα δεν έπεσε..ο αυταρχισμός-φασισμός κυβέρνησης, διοίκησης στέκει ακόμα.
    Να πέσουν τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η χούντα δεν έπεσε αλλά θα σου θυμίσω συνάδελφε ότι δεν έπεσε ούτε το Νοέμβριο του 1973 με την καθαίρεση του Παπαδόπουλου!
    Φαίνεται πως στη μικρή αυτή χώρα η χούντα ποτέ δεν πέφτει πραγματικά όταν το επιθυμούν οι πολίτες της...
    αλλά μήπως και στις μεγάλες χώρες πέφτει η κυβέρνηση ή ακόμα ακόμα ψηφίζεται η κυβέρνηση εκείνη ακριβώς που οι πολίτες επιθυμούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά η επιστολή κόλαφος των μελών της ΔΑΚΕ έκανε την κυβέρνηση να τα χάσει και άρον άρον να δημοσιοποιήσει το ΦΕΚ με την άρση της επίταξης μας.

    Ω!! Τι τραγέλαφος. Οι Ισπανοί όταν έφτασαν στην Αμερική έδιναν στους ιθαγενείς καθρεφτάκια, τα οποία είχαν αν μη τι άλλο μια αξία και μια χρησιμότητα. Η άρση της επίταξης είναι το καθρεφτάκι άνευ αξίας που μας προσφέρεται σε αντάλλαγμα με την μνήμη μας και την αξιοπρέπειά μας.

    Άντε λοιπόν συνάδελφοι, ας βγούμε να πανηγυρίσουμε αυτή τη μεγάλη νίκη (όπως και την άλλη που με περισσή χαρά μας παρουσίασαν σε κάποια συνέλευση στο παρελθόν και η οποία αφορούσε στον αριθμό των μαθητών ανά τμήμα) κι ας ξεχάσουμε τους απολυμένους και βιασμένους δεκαπέντε συναδέλφους της Τεχνικής Εκπαίδευσης.

    Σίγουρα πια, μετά από τόση μεγαλοψυχία δεν θα απολυθεί κανείς άλλος, δεν θα συγχωνευτεί καμία σχολική μονάδα κι άρα δικαίως δεν θα υπάρχει κανένας λόγος να λαμβάνουμε τα ενοχλητικά sms που θα μας καλούν σε κινητοποιήσεις χαλώντας μας την καλοκαιρινή ραστώνη.

    Τώρα μπορούμε να ξεχυθούμε στις παραλίες ήσυχοι ότι δεν θα μας ψάξει κανείς, ότι φθηνά τη γλυτώσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή