Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Επόμενα αγωνιστικά ραντεβού

·       Σήμερα 11/7/2013 συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία ελευθερίας στις 7:30μμ
·       Στη συνέχεια συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο και συνάντηση με φορείς εργαζόμενων και κινήσεις πολιτών για την πραγματοποίηση κοινών δράσεων
·       Αύριο 12/7/2013 συνάντηση στις 11πμ έξω από το κτίριο του ΟΤΕ για επίδοση του ψηφίσματος στον Σαλτούρο και επιδίωξη συνάντησης μαζί του
·       Την ημέρα που θα οριστεί το ραντεβού με τον Κοντό συγκεντρωνόμαστε μισή ώρα πριν στον τόπο που θα οριστεί το ραντεβού για να στηρίξουμε τη διαμαρτυρία μας.
·       Δευτέρα 15/7/2013 στις 11πμ ανοιχτό ΔΣ για συζήτηση του τρόπου συνέχισης του αγώνα μας.


Να είμαστε όλοι και όλες στις συναντήσεις. Μαζί είμαστε πιο πλούσιοι σε ιδέες και πιο αποτελεσματικοί στον αγώνα μας. Όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε.

2 σχόλια:

  1. Όλοι μαζί μπορούμε!!!!!
    Καλό, πολύ καλό.
    Ο λόχος σε παράταξη και ο λοχίας ζητά εθελοντές, για τη παράτολμη αποστολή. Οι έξυπνοι κάνουν ένα βήμα πίσω και δυο τρία κορόιδα παραμένουν στη θέση τους.
    Δεν είδατε τι έγινε χθες. Ξεκίνησαν 100 από τη νομαρχία και έξω από το γραφείο του Κοντού κατέληξαν 20 κορόιδα.
    Τυχαίο? Δεν νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πειράζει! Θα έρθει όλων η ώρα μας δυστυχώς, ακόμα και η δική μου που είμαι βολεμένη και το ξέρω, θα έρθει κι εμένα η ώρα μου και ετοιμάζομαι, γι'αυτό και ήμουν στους είκοσι έξω από τον Κοντό!
    Δεν είναι ώρα για 'καθωσπρεπισμούς'!
    Δεν πρόκειται για τη δουλειά μας απλά, πρόκειται για τα παιδιά μας, για τις επόμενες γενιές, τους έχουμε μία ΕΣΤΩ ΤΥΠΙΚΗ υποχρέωση να δείξουμε ακόμα και για τα μάτια ότι αντιδρούμε
    Πολλοί, χθες, δεν κατάλαβαν πως έπρεπε να ακολουθήσουν στο γραφείο του Κοντού, νόμισαν ότι απλά συγκεντρωθήκαμε μόνο στην Δευτεροβάθμια για διαμαρτυρία. Ας μην είμαστε τόσο αυστηροί! Για αρχή και για καλοκαίρι, ήταν καλή αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή