Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Απάντηση στο βουλευτή Ξάνθης της ΝΔ Κοντό



Γραφείο 105, 1οςόροφος
Μπρωκούμη 30, 67100 Ξάνθη
Τηλ& Φαξ: 2541028230
Κιν. 6972121615
Κιν. 6972870680
elmexanthis.blogspot.com
Προς: ΜΜΕ,
Κοινοποίηση:

Αρ. Πρ. 544
Ξάνθη, 18/7/2013



Θέμα: Απάντηση στο βουλευτή Ξάνθης της ΝΔ A. Κοντό


Σε απάντηση επιστολής στον τύπο του κ. Κοντού, σας ενημερώνουμε ότι, τόσο η επίσκεψη στους βουλευτές της Ξάνθης από κλιμάκιο εκπαιδευτικών στο οποίο θα περιλαμβανόντουσαν και εκπρόσωποι των υπό απόλυση συναδέλφων/ισσών, όσο και η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΕΛΜΕ Ξάνθης της ημερομηνίας, του τόπου και της ώρας αυτών των συναντήσεων, ήταν απόφαση συνέλευσης. Το ΔΣ της ΕΛΜΕ ΔΕΝ είχε το ηθικό δικαίωμα να επισκεφτεί μόνο του ή εν κρυπτώ τον κ. Κοντό.

Το θέμα για την ΕΛΜΕ Ξάνθης κλείνει εδώ. Με τα χάλια που έχουν αφήσει την δημόσια εκπαίδευση οι τελευταίες κυβερνήσεις και με 15 συναδέλφους/ισσες (χάρη και στη ψήφο του κ.Κοντού) υπό απόλυση, το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ξάνθης έχει πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθεί.

Το παραπάνω κείμενο πέρασε κατά πλειοψηφία. Ψηφίστηκε από:
Μαρία Λουκοπούλου
Ευθύμιο Σκούπρα
Ροδίτσα Φραγγίδου
Κωνσταντίνο Κασάπη
Ιωάννη Τεκέογλου

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ
H Πρόεδρος
Λουκοπούλου Μαρία
Ο Γραμματέας
Ψωμακέλης Κλεομένης

3 σχόλια:

  1. οι γνώστες μαριονέτες της ΔΑΚΕ, πάλι έβγαλαν τον εαυτό τους απ' έξω..τελικά μόνο το κόμμα τους, εκπροσωπούν στο ΔΣ Ελμε..για τους συναδέλφους ούτε λόγος...αλλά φταίνε οι γελοίοι συνάδελφοι, που τους εκλέγουν..ντροπή για τον κλάδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ καλέ, πάμε όλοι μαζί στις παραλίες! Τι καθόμαστε!
    Στις παραλίες! Όλες! Γυμνές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ αφού δεν ψήφισαν την παρούσα απαντητική επιστολή προς το πολιτικό τους αφεντικό από φόβο μη τους επιπλήξει, αφού ψήφισαν λευκό στο ψήφισμα διαμαρτυρίας για τις διώξεις συναδέλφων που απήργησαν τον Ιούνιο, έχουν το θράσος να υπογράφουν επιστολή για τη ΔΑΚΕ (ΕΛΜΕ) Ξάνθης με φληναφήματα περί αγώνων και αντίστασής τους στις καταργήσεις ειδικοτήτων και της διαθεσιμότητες κλπ.

    Σταματήστε πια με αυτή σας τη συμπεριφορά. Είναι ενοχλητικά θλιβερή. Αν πραγματικά αγωνιζόσαστε για κάτι άλλο πέραν του εαυτού σας, αν είσαστε συνάδελφοι κι αν τιμούσατε την ψήφο αυτων που σας εξέλεξαν, εσείς θα έπρεπε να είστε εκείνοι που πάση θυσία θα ζητούσατε συνάντηση με τον βουλευτή της παράταξης που υπηρετείτε. Εσείς θα έπρεπε να είστε εκείνοι που θα υπογράφατε πρώτοι αυτή την επιστολή διαμαρτυρίας. Αλλά προφανώς είστε νυν υπέρ πάντων ο εαυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή