Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Συγκέντρωση και ποδηλατοπορεία την Τετάρτη 24/7/2013


Την Τετάρτη 24/7/2013 θα συγκεντρωθούμε στις 9μμ για να ενημερώσουμε τους πολίτες της Ξάνθης για τα νεώτερα από την εκπαίδευση. Θα συμμετέχουμε, όσοι και όσες έχουμε ποδήλατα και κέφι, στην βραδινή ποδηλατοπορεία. Για τους/τις υπόλοιπους/ες θα υπάρχει μουσική και …ένα κείμενο για μοίρασμα.

Να μην λείψει κανείς και καμιά.

6 σχόλια:

  1. Διαβάστε τι δήλωσε αυτός που δεν τον ψήφισε κανείς ...

    http://www.newsbomb.gr/politikh/story/329097/arvanitopoylos-kaneis-ekpaideytikos-den-perisseyei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχάς ΨΕΥΔΕΤΑΙ! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξαναγυρίσουν στην εκπαίδευση για να βρουν νέα θύματα! Με την αύξηση ωραρίου δημιουργήθηκαν τεράστια πλεονάσματα σε όλους τους κλάδους ακόμα και σε μαθήματα που παραδοσιακά περίσσευαν ώρες. Τι θα τους κάνει αυτούς τους συναδέλφους, θα τους βάλει να συμπληρώσουν ωράριο μέσω ΕΣΠΑ; Αμφιβάλλω!
    Η μονιμότητα είναι ο στόχος. Και κενά, ειδικά στο νομό Ξάνθης υπάρχουν λίγα για τους πολλούς υπεράριθμους!
    Λέει θα βολέψει 5.000 εκπαιδευτικούς στην πρωτοβάθμια, γιατί δεν το έκανε μέχρι τώρα; Γιατί τα παιδιά μας αναγκάστηκαν να κάνουν γερμανικά αντί για γαλλικά (αφού τα έβαλαν να επιλέξουν) στο σχολείο; Και στην πρωτοβάθμια υπάρχουν κενά αλλά σε συγκεκριμένες ειδικότητες και δε θα βολευτούν όλοι. Υπο το βάρος της κατακραυγής να τους έχει να κάθονται και της προσπάθειας των διευθυντών να τους αξιοποιήσουν, θα "αναγκαστεί" (λέμε τώρα) να τους "διαθέσει" διαφορετικά (το απευχόμαστε βέβαια).
    Πάντως λέει ψέμματα ότι τελείωσε με την εκπαίδευση! Ούτε στην αρχή δεν είμαστε ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για δείτε και αυτό.....

    http://www.xanthinews.gr/2013/07/blog-post_6683.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έγραψε ο γίγας της δημοσιογραφίας και μετά πήγε να φάει μια πατσά για να 'ρθει στα ίσια του.

    Αν η ανακοίνωση για παράλληλη δράση της ΕΛΜΕ με τον Πήγασο, έγινε κατόπιν συνεννόησης με τον πρόεδρο του συλλόγου, τότε μάλλον θα πρέπει κι ο πρόεδρος του Πήγασου να διευκρινίσει στον δημοσιογράφο τα γεγονότα.

    Επίσης καλό είναι να ενημερώσει δημόσια ο δημοσιογράφος ποια ήταν η δήλωση εκπρόσωπου του Πήγασου, συγχωρήστε με γιατί δεν θυμάμαι αν ήταν ο πρόεδρος του, στο μικρόφωνο της ΕΛΜΕ, ΔΗΜΟΣΙΑ, την προηγούμενη Τετάρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=222935&catid=3

    Άντε τώρα να δούμε αν ο απαράδεκτος τοπικός δημοσιογράφος, θα βγει να γράψει για το κλείσιμο του σχολείου (ή σχολείων) της Ξάνθης.

    Δηλαδή οι βουλευτές της πόλης μας, ψήφισαν το νομοσχέδιο που θα κλείσει 118 σχολεία για 228.000 ευρώ ήτοι 1.932,21 ευρώ από κάθε σχολείο.

    Απίστευτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι επειδή κάποιοι νόμισαν ότι θα τη γλιτώσουν... Όοοοχι... Κανείς δεν γλιτώνει από την μηχανή του κιμά.

    http://troktiko.eu/2013/07/up-paideias-den-exairountai-apo-th-diathesimothta-oi-katochoi-didaktorikon-kai-metaptuchiakon/

    Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει αυτό το υπουργείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή