Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Ανακοίνωση της ΕΛΜΕ σχετικά με την απεργία αποχή και τις στάσεις εργασίας στο πλαίσιο της αποτροπής της υλοποίησης της ατομικής αξιολόγησης

Ενημερώνουμε ότι το ΔΣ της ΟΛΜΕ έχει κηρύξει 3ωρες στάσεις εργασίας για την πρώτη ή τη δεύτερη βάρδια εργασίας από Δευτέρα 13/3 έως και Παρασκευή 17/03 στο πλαίσιο της αποτροπής της υλοποίησης του ν.4823/21 και της ΥΑ 9950/ΓΔ5/27-01-23. Προς το παρόν οι στάσεις εργασίας της ΟΛΜΕ καλύπτουν όλο το σχολικό ωράριο. Οι στάσεις εργασίας μας καλύπτουν για την περίπτωση αιτήματος παρακολούθησης από αξιολογήτρια/ή. Εφόσον όμως έχουμε δηλώσει ότι συμμετέχουμε στην απεργία αποχή οι σύμβουλοι, κανονικά, δε θα πρέπει να μας ενοχλήσουν.
Για μια ακόμη φορά επισημαίνουμε ότι η απεργία αποχή είναι ΑΠΟΛΥΤΑ νόμιμη μορφή αγώνα, συνταγματικά κατοχυρωμένη  και αναγνωριζόμενη ως μορφή απεργίας όπως προβλέπεται από τις διατάξεις του ν.1264/1982.
Καλό θα είναι οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι να ενημερώνουν τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ εάν έχουν ενοχληθεί για παρακολούθηση μαθήματος και, εννοείται, για κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν ή για όποια πληροφορία χρειάζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου