Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Επόμενες κινητοποιήσεις

h Συνάντηση για τη συγκρότηση επιτροπών αγώνα σε κάθε σχολείο την Κυριακή 1/9/2013 στις 8μμ στα γραφεία της ΕΛΜΕ. Ενημερωτικές επισκέψεις στα σχολεία τις επόμενες μέρες.
h Συνάντηση με τους/τις «σε διαθεσιμότητα»-απολυμένων των συναδέλφων/ισσων την Δευτέρα στις 8μμ στα γραφεία της ΕΛΜΕ.
h Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί η Γενική συνέλευση  θα γίνει την Τετάρτη 4/9/2013. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν έγκαιρα. 
h Παρεμβάσεις στις Γιορτές Παλιάς Πόλης μαζί με την «Ανοιχτή Επιτροπή Συλλόγων και Πολιτών». Λεπτομέρειες θα αποφασιστούν με τις λοιπές συλλογικότητες που συμμετέχουν στην επιτροπή.
h Συμμετοχή στην μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη στις 7/9/2013. Όποιος/όποια επιθυμεί να συμμετέχει ας επικοινωνήσει με τα μέλη του ΔΣ ή ας στείλει mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΕΛΜΕ.


Η μορφή, το είδος και η επιτυχία οποιασδήποτε παρέμβασης εξαρτάται από τη μαζική συμμετοχή όλων μας. 

4 σχόλια:

  1. Ερώτηση:Μόλις διάβασα ότιδάσκαλοι και νηπιαγωγοίπου έχουν ζητήσει απόσπαση μπορούν να παρουσιαστούν στις 5 και όχι στις 2 Σεπτέμβρεη. Αυτό ισχύει και για εμάς της Δευτεροβάθμιας ή πάλι εμείς κοιμόμαστε όρθιοι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό συνάδελφε, ήταν κατόρθωμα της ΔΟΕ...οι εκπαιδευτικοί β/θμιας, κανονικα τη Δευτέρα στις οργανικές μας.

      Διαγραφή
  2. Μάλιστα! Για μια ακόμα φορά ΕΛΜΕ και ΟΛΜΕ αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων. Μετά να μην έχουν προσδοκίες για απεργίες κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνάδελφε, αν απεργήσουμε δε θα το κάνουμε για τα όμορφα μάτια της ΟΛΜΕ (που δεν μπορεί δυο γαδάρων άχυρα να χωρίσει) ούτε για την ΕΛΜΕ, αλλά για τους εαυτούς μας.
    Βασικά, φαντάζεσαι τι κρύος υδρός θα πιάσει τον Αρβανιτόπουλο που μας θεωρεί "εύκολους" αν δει πως δε χρειαζόμαστε ΟΛΜΕ για να κάνουμε απεργίες; Φαντάζεσαι αλήθεια; Βλέπεις με τι απαξιωτικό τρόπο μας φέρεται ο Υπουργός και το Υπουργείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή