Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Σχετικά με τη συναυλία της ντροπής

Ως σωματείο ήμασταν πάντα υπέρ της συμμετοχής των παιδιών σε λαογραφικές και πολιτιστικές γιορτές της Ξάνθης.
Στην περίπτωση όμως του καλεσμένου από τον Δήμο Ξάνθης τράπερ FY είμαστε κάθετα αντίθετοι να συμμετέχουν οι μαθήτριες και οι μαθητές μας σε μία εκδήλωση που όχι μόνο δεν προάγεται ο πολιτισμός αλλά αντίθετα προβάλλονται χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό τα ναρκωτικά, η βία και ο σεξισμός και όλα αυτά μια ξεδιάντροπη περηφάνια.
Ζητάμε από τους «Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων» και την «Ένωσης Γονέων» να πάρουν θέση και καλούμε τον δήμο να ματαιώσει άμεσα τη συναυλία.

2 σχόλια:

  1. "...θα ‘θελα, μία μέρα σε ένα ρετιρέ, να σε γαμήσω, ναι πάνω στα κάγκελα να σε κρατάω απ’ τα μαλλιά και ξαφνικά, στην κορύφωση επάνω να σου χώσω μια κλωτσιά.
    ...Μάθε το, πως από τα ψηλά εδώ είσαι μια οπτασία χυμένη έτσι στο κράσπεδο, θέλω να κατουρήσω πάνω στον κιμά σου και να παίξω ρέγκε μπάσο με τα άντερα σου, να πάρω τα μυαλά σου και να ζωγραφίσω πάνω στον τοίχο…”
    Εννοείται ότι τέτοιοι στίχοι που δεν έχουν κανέναν ηθικό φραγμό να προβάλλουν ακραία βία και σεξισμό και να προτρέπουν σε αυτά, είναι απαράδεκτοι και κατακριτέοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη συνάδελφοι, οι παραπάνω στίχοι εκ παραδρομής αποδόθηκαν στον FY. Στην πραγματικότητα ανήκουν στον Παύλο Φύσσα, οπότε ανακαλώ τον χαρακτηρισμό "απαράδεκτοι και κατακριτέοι"...

      Διαγραφή