Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Πρακτικά ΔΣ 4/12

Στο ΔΣ που έγινε το Σάββατο 4/12 συζητήθηκαν:
- Η διενέργεια εκλογών. Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν πως θα γίνουν οι εκλογές με τον ασφαλέστερο τρόπο. Υπήρξαν δύο σκεπτικά:
1. Οι εκλογές να γίνουν αρχές Γενάρη όπου πιθανόν η υγειονομική κατάσταση να είναι καλύτερη και να έχει αρθεί η οδηγία προς τις διευθύνσεις να μη δίνουν τη συνδικαλιστική άδεια για τις ΓΣ. και
2. Οι εκλογές να γίνουν άμεσα μαζί με τις εκλογές των Δασκάλων στις 16/12. Το σκεπτικό στη δευτερη πρόταση ήταν ότι αφ’ ενός δεν έχουμε καμία διαβεβαίωση για άρση της οδηγίας προς τις διευθύνσεις για τη συνδικαλιστική άδεια ούτε ότι η υγειονομική κατάσταση δεν θα είναι χειρότερη. Επιπλέον, από το Γενάρη θα ισχύει για τις εκλογές ο νόμος Χατζηδάκη. Ψηφίστηκε η δεύτερη πρόταση από ΣΑΚΕ, ΠΑΜΕ και Ανεξάρτητους.

- Αίτημα προς τη Δ/νση Β/θμια για τα κενά στα σχολεία στο ωρολόγιο πρόγραμμα και στα τμήματα ένταξης, ενισχυτικής κλπ

-Κείμενο προς τα μέλη του ΔΣ ΟΛΜΕ ζητώντας να ξαναβρούν τον κοινό τους βηματισμό για την κοινή αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει το δημόσιο σχολείο.

- Αποφασίστηκε η συμμετοχή της ΕΛΜΕ σε εκδήλωση της ΠΕΒ για τα εμβόλια 

- Συμμετοχή της ΕΛΜΕ Ξάνθης σε πορεία για την επέτειο από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου που θα καλέσει ο Φοιτητικός Σύλλογος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου