Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Αποφάσεις της ΓΣ των προέδρων των ΕΛΜΕ

Η συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ ψήφισε τις προτάσεις και το πλαίσιο δράσης όπως το πρότεινε το ΔΣ της ΟΛΜΕ με την προσθήκη της πρότασης του ΔΣ της ΟΛΜΕ για μη συμμετοχή στην ΑΕΕ (όπως πρότεινε και η δική μας ΓΣ).
Λεπτομέρειες αύριο!

5 σχόλια:

  1. Καλά όλα αυτά, αλλά για ρίξτε και μια ματιά στο τι είπε ο υπουργός. Όσο η ΟΛΜΕ κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και δεν βγαίνει δυναμικά μπροστά να ενημερώσει τον κοσμάκη, αυτά κι ακόμα χειρότερα θα γίνονται. Αν αυτό είναι το σχολείο που οραματίζονται κάποιοι, να το χαίρονται. Το σχολείο του φόβου, της υποταγής, του απόλυτου εξευτελισμού του εκπαιδευτικού και του έργου του.

    Όταν ο ίδιος ο πολιτικός μας προϊστάμενος μας εξευτελίζει έτσι τι μπορούμε να περιμένουμε; Ποια ήταν η αντίδρασή σας για την εκ νέου δήλωση των τυπικών μας προσόντων που μας ζητήθηκε; Γιατί την τελευταία δεκαετία δεν ελέγχθηκε η γνησιότητα των τυπικών μας προσόντων;

    Πόση προσβολή ακόμη θα δεχτούμε για να αντιδράσει με σοβαρό και συντονισμένο τρόπο η ΟΛΜΕ; Εκτός κι αν παραδέχεται το προεδρείο της ΟΛΜΕ ότι όντως είναι συντεχνία. Καιρός για αντεπίθεση και η μόνη αντεπίθεση μπορεί να γίνει με πολύ καλά στοιχειοθετημένη και οργανωμένη ενημέρωση. Αλλά μάλλον η απεργία είναι πιο εύκολη...

    Καλή τύχη σε όλους μας.

    http://tvxs.gr/news/ellada/epimikynsi-toy-sxolikoy-etoys-eksetazei-ypoyrgeio-paideias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ενοχλείτε τους εργατοπατέρες-συνδικαλισταραδες..αυτοί οραματίζονται, πτώση του συστήματος, της κυβέρνησης..έχουμε μεγαλειώδη 24ωρη απεργία..μόνο αυτό μετράει!!
    Μόλις έρθει το κόμμα τους, θα βρέχει λεφτά, θα λυθούν όλα! νεοΠασόκ δαγκωτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ συζήτηση γίνετε για το θέμα της ψήφισης του προτεινόμενου από την ΟΛΜΕ κειμένου στο πρακτικό του συλλόγου κατά της ΑΕΕ. Πρέπει οπωσδήποτε να απαντηθούν με ξεκάθαρο τρόπο κάποια ερωτήματα.
    1ον) Ποιες οι συνέπειες ψήφισης ενός τέτοιου κειμένου στον κάθε ένα , στον σύλλογο , στον διευθυντή?
    2ον) Απο την στιγμή που υπεύθυνος για την αυτοαξιολογηση της σχ. μονάδας είναι ο διευθυντής , η ψήφιση του κειμένου από τον κάθε συνάδελφο , συνιστά άρνηση υπηρεσίας?
    3ον) Στην περίπτωση ψήφισης του κειμένου, το βάρος για την αυτοαξιολόγηση πέφτει στον διευθυντή (θα την κάνει μόνος του?)
    4ον) Τι γίνετε με τις περίφημες διαγραφές από την ΟΛΜΕ , συμβουλων και διευθυντών?
    Συγγνώμη αλλά αν δεν απαντηθούν αυτά τα απλά ερωτήματα και μάλιστα δια ζώσης , τζάμπα καιεί η λάμπα. Τζάμπα τα ταξίδια στην Αθήνα και τα καλέσματα για ξεσηκωμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά δεν κατάλαβες ότι πάλι πέφτει δούλεμα από το ΔΣ της ΕΛΜΕ και της ΟΛΜΕ. Προτείνουν ανεφάρμοστες μεθόδους στους βλάκες για να έχουν να λένε ότι αυτοί προτείνανε πως να αντιδράσουμε, αλλά εμείς δεν ακολουθήσαμε. Αλήθεια γιατί να αντιδράσουμε, όσοι δήθεν μας εκπροσωπούν σ' αυτό το χάλι που αποκαλούν συνέδρειο του κλαδου (πληρωμένες διακοπές σε πολλές περιπτώσεις), αυτοί αλήθεια δεν ψηφίσαν υπέρ της αυτοαξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου; Μήπως να αντιδράσουμε για να παίξουμε το παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ, που θέλει αναστάτωση παντού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα κεντρικά κομματόσκυλα-εργατοπατερες των Αθηνών, ξέρουν οτι η απεργία στις 7 Φεβ θα πάει άπατη..το θέμα είναι αν το έχει καταλάβει η τοπική Ελμε ή αν παίζει το παιχνιδάκι των "συντρόφων"!

      Διαγραφή