Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την Πέμπτη

Η ΕΛΜΕ Ξάνθης καλεί σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας αύριο Πέμπτη 16 Μαΐου στις 19:30 στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης ενάντια στην επίταξη, στον αυταρχισμό και στις πολιτικές που καταδικάζουν σε μαρασμό την εκπαίδευση.
Είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων των εκπαιδευτικών ώστε να δείξουμε δημόσια την αφοσίωση μας στην ιδέα της δημοκρατίας, στο δικαίωμα της εργασίας και της ποιοτικής δημόσιας εκπαίδευσης.
Δεν υπάρχει δημοκρατία με επιτάξεις, δεν υπάρχει εργασία με απολύσεις, δεν υπάρχει ποιοτική παιδεία με 35 μαθητές ανα τάξη!
Τη συγκέντρωση θα τιμήσει με τη συμμετοχή της και η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας.

6 σχόλια:

  1. ...να δούμε, πότε, θα τιμήσουμε εμεις με τους πραγματικούς αγώνες μας, τη Δημοκρατία, τη Δημόσια Παιδεία, την Αξιοπρέπεια μας.

    πορεία κάναμε και την Τρίτη... κάτι δυναμικό, θα κάνουμε την Παρασκευή???

    τα σέβη μου, στο υπόλοιπο κοτέτσι των 900!
    κοκοκοκο

    -μια κότα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμφανιστήκατε στην έκτακτη γενική συνέλευση της Τρίτης 14/5 οι προεδρεύοντες ευτυχείς και πασιχαρείς δήθεν για τη μαζική παρουσία των εκπαιδευτικών στο χώρο. Μείναμε περίπου μέχρι τα μεσάνυκτα. Υποτίθεται ότι αναβαπτιζόσασταν στην έκφραση της κοινής μας παρουσίας και θέλησης. Στο τέλος, η ΟΛΜΕ έφτασε να συζητά την επόμενη μέρα εάν και κατά πόσο υφίστανται οι κοινωνικές προϋποθέσεις για την άρνηση της επίταξης- άσκηση μεταξύ Έκθεσης/έκφρασης και κοινωνιολογίας. Μην απορείτε λοιπόν που οι λειτουργοί μέσης εκπαίδευσης σας έχουν γυρίσει την πλάτη. Αφού άλλα ψηφίζουμε, άλλα ανακοινώνετε, περί άλλων δε αποφασίζετε. Και μην μου ξανακουνήσετε το δάκτυλο με το ερώτημα "εσύ πού ήσουν;". Μπορείτε να το θέσετε και στους εαυτούς σας, αν βέβαια έχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρακαλώ να μας αναφέρετε ποια ήταν η τοποθέτηση της ΕΛΜΕ Ξάνθης στην τελευταία συνάντηση των προέδρων και τι ψήφισε τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περιμένουμε να μάθουμε πώς κινήθηκε η πρόεδρος ΕΛΜΕ Ξάνθης και πώς υπερασπίστηκε την υπερψήφιση, από τους συναδέλφους, για απεργία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλά "ΔΕΝ" βάλατε στο κείμενό σας. Την επόμενη φορά να προσθέσετε και το "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή