Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων για το 16ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ



Η Γενική Συνέλευση με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων της ΕΛΜΕ Ξάνθης στο 16ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ θα γίνει στις 23/4/2013 στις 10πμ στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου Ξάνθης. Για τη απρόσκοπτη συμμετοχή στην Γενική Συνέλευση δόθηκε άδεια σύμφωνα με το νόμο 1264/82.
Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί μεταξύ 1μμ-7μμ. Ταυτόχρονα θα διεξαχθεί ψηφοφορία για την ανάδειξη εκλεκτόρων για την ανάδειξη νέου ΔΣ του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ. Η κατάθεση υποψηφιοτήτων και για τις δύο εκλογικές διαδικασίες θα γίνεται μέχρι τις 12μμ της Παρασκευής 19/4/2013 στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΕΛΜΕ (elmexanthis@gmail.com) ή με φαξ (2541028230). Για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα μέλη του ΔΣ. Με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των συναδέλφων/ισσών τα ψηφοδέλτια θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΛΜΕ από το Σάββατο το πρωί.
Στις εκλογές για ανάδειξη αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΟΛΜΕ δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι, εκτός των μόνιμων εκπαιδευτικών, έχουν οι αναπληρωτές/τριες, οι Α.Μ.Ω. και οι ωρομίσθιοι/ες όπως επίσης και οι αποσπασμένοι συνάδελφοι σε υπηρεσίες εκτός δευτεροβάθμιας και οι συνάδελφοι/ισσες που έχουν διατεθεί στην Α/βάθμια Εκπ/ση ή τα μειονοτικά σχολεία. Οι συνάδελφοι/ισσες που δεν είναι γραμμένοι/ες στην ΕΛΜΕ ή δεν είναι τακτοποιημένοι/ες οικονομικά μπορούν να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους πριν την ψηφοφορία.
Στο Συνέδριο της ΟΛΜΕ θα συζητηθούν και θα αποφασιστούν οι κατευθύνσεις του κλάδου που θα τον δεσμεύσουν για την επόμενη διετία. Η διαμόρφωση του πολιτικού πλαισίου και του προγράμματος δράσης της ΟΛΜΕ, ο τρόπος που θα διεκδικήσουμε σωστό σχολείο, δημόσια δωρεάν εκπαίδευση, αξιοπρεπή ζωή και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας μας αφορά όλους και όλες. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα εκλεγεί επίσης το νέο ΔΣ της ΟΛΜΕ. Η σημασία των εκλογών σε μια τόσο δύσκολη για τον κλάδο εποχή είναι φανερή.
Επισημαίνουμε ότι ο αριθμός των αντιπροσώπων της ΕΛΜΕ Ξάνθης στο συνέδριο υπολογίζεται με βάση το συνολικό αριθμό των μελών που θα ψηφίσουν. Επομένως, για τη σωστή εκπροσώπηση της Ξάνθης στο συνέδριο, επιβάλλεται η καθολική συμμετοχή των συναδέλφων/ισσών στις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου