Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ορισμός εκλογών για την ανάδειξη αντιπροσώπων του 16ου Συνεδρίου της ΟΛΜΕ


Η Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης μας πληροφόρησε ότι η διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη των αντιπροσώπων του 16ου Συνεδρίου της ΟΛΜΕ στην ημερομηνία 14/5/2013 που προτείναμε θα δημιουργούσε προβλήματα στην ομαλή προετοιμασία των σχολείων και της Διεύθυνσης για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Επιπλέον, από την ημερομηνία αυτή και σε όλη τη διάρκεια του υπόλοιπου μήνα θα διεξάγονται οι πανελλήνιες εξετάσεις είτε των γενικών είτε των τεχνικών λυκείων.
Ημερομηνία στην οποία δεν έχει προγραμματιστεί, επίσημα τουλάχιστον, εκδρομή ή άλλη δραστηριότητα πριν το Πάσχα είναι η Τρίτη 23/4/2013. Επομένως, ορίζουμε ως ημερομηνία εκλογών την ημέρα αυτή, στην οποία θα γίνει και η σχετική Γενική Συνέλευση.
Για την μέρα των εκλογών και προκειμένου να διευκολυνθούν οι διαδικασίες που αφορούν τις εκλογές, θα ζητηθεί άδεια από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης. Παρακαλούμε τα σχολεία και τους/τις συναδέλφους/ισσες που πιθανόν να σκόπευαν να πραγματοποιήσουν κάποιες δραστηριότητες την ημέρα αυτή να τις μεταθέσουν για άλλη μέρα.

Λεπτομέρειες σχετικά με τις εκλογές θα κοινοποιηθούν έγκαιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου