Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

ΔΣ 4/3/2013

Στο ΔΣ της Δευτέρας 4/3/2013 συζητήθηκαν:
h Η συνδιάσκεψη για την υγεία.
h Πρόταση για την δημιουργία λογαριασμού facebook από την ΕΛΜΕ Ξάνθης με σκοπό την άμεση ενημέρωση και επαφή. Η πρόταση απορρίφθηκε.
h Δυνατότητα αδιάβλητων ηλεκτρονικών ψηφοφοριών. Θα ζητηθεί η συνδρομή των συναδέλφων του ΚΕΠΛΗΝΕΤ. Μέχρι τότε οποτεδήποτε ζητείται η γνώμη των συναδέλφων/ισσών με δημοψήφισμα αυτό θα είναι επώνυμο. 
h Στη συνέχεια έγινε συνάντηση των αναπληρωτών και αναπληρωτριών με την παρουσία του ΔΣ της ΕΛΜΕ και της Ένωσης των Δασκάλων. Αποφασίστηκε νέα συνάντηση των αναπληρωτών/τριών μεταξύ τους την Δευτέρα 11/3/2013. 

3 σχόλια:

  1. για την παρουσίαση βιβλίου του Στυλιανιδη, στο ιδιωτικό ΑΞΙΩΝ... τίποτα??
    γαργάρα??
    Δεν σας πείραξε???

    ... απορρίφθηκε η πρόταση, για άμεση ενημέρωση και επαφή!!!!!!
    Τότε, καλά κάνουν οι συνάδελφοι, και δεν πατούν στις συνελεύσεις και δεν ασχολούνται με τα θέματα του κλάδου.
    Μόνοι σας, απαξιώνετε-απορριπτετε, τρόπους επαφής, μαζί τους.
    ο συνδικαλισμός της δεκαετίας '80-'90, έχει πεθάνει... εναρμονιστείτε με τα σημεία των καιρών.. έχετε χάσει, οι συνδικαλιστές.. κάθε επαφή, με τις ανάγκες των συναδέλφων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως θα είδες συνάδελφε/συναδέλφισσα μάλλον βιάστηκες! Και συζητήθηκε και όλοι/ες τοποθετήθηκαν όπως φαίνεται, με λεπτομέρειες, στα θέματα του επόμενου ΔΣ στις 11/3. Απλά άργησαν να γραφούν τα θέματα της 4ης Μαρτίου και περάστηκαν καθυστερημένα.
    Όσο για την άμεση ενημέρωση, προσπαθούμε (πχ το blog) αλλά υπάρχουν πρακτικά προβλήματα που τέθηκαν σχετικά με το facebook και έμεινε πίσω η υπόθεσή του. Ίσως είναι και η δυσπιστία για τις νέες μεθόδους επικοινωνίας από ανθρώπους που δεν τις χρησιμοποιούν. Σίγουρα δεν είναι θέμα απαξίωσης.
    Αν θέλεις, συνάδελφε/συναδέλφισσα, μπορείς να έρθεις στο ΔΣ (ή στην επόμενη ΓΣ) να θέσεις το θέμα προτείνοντας λύσεις στα πρακτικά προβλήματα που τέθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή