Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

ΕΛΜΕ Τρικάλων!! ΕΠΕΙΓΟΝ!! Έκκληση για οικονομική ενίσχυση ασθενούς μαθήτριας–κόρης συναδέρφου

Από την ΕΛΜΕ Τρικάλων λάβαμε την παρακάτω επιστολή-έκκληση σε βοήθεια. Καλούμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους να δείξουν την αλληλεγγύη τους.
------------------------------
Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η κόρη του συναδέρφου Γκάγκα  Νικολάου ΠΕ03 πάσχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Όλα αυτά τα χρόνια τα έξοδα είναι πάρα πολλά (εισαγωγές στα νοσοκομεία, εξωτερικές εξειδικευμένες εξετάσεις , διατροφικά συμπληρώματα).Λίγο μετά το Πάσχα έγινε εισαγωγή στο νοσοκομείο και πραγματοποιήθηκαν αρκετές επισκέψεις σε αυτό ,οι οποίες <<γονάτισαν οικονομικά τον συνάδερφο>>. Δυστυχώς όμως το προσεχές χρονικό διάστημα πρέπει να γίνουν  δύο τουλάχιστον επισκέψεις στο  Σισμανόγλειο  καθώς καθώς και κάποιες εξωτερικές εξετάσεις. Ο συνάδερφος στο παρελθόν βοηθήθηκε οικονομικά από την τοπική ΕΛΜΕ ,αλλά και από την Ο.Λ.Μ.Ε ,αλλά λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι είναι μονόμισθος  και ότι τα έξοδα είναι πολλά και δυσβάστακτα για την οικογένειά του παρακαλούμε την συναδερφική  κατανόησή σας.
Ως εκ τούτου παρακαλούμε να μεταβιβαστεί το αίτημα για οικονομική ενίσχυση της οικογένειας πανελλαδικά στις υπόλοιπες Ε.Λ.Μ.Ε
Ο  Τραπεζικός λογαριασμός  του συναδέρφου είναι στην ΕΘΝΙΚΗ Τράπεζα: 
IBAN : GR7801103310000033176807676.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου