Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Παράσταση διαμαρτυρίας στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπ/σης



Με αφορμή τις συνεχείς αντιεκπαιδευτικές παρεμβάσεις του Υπ. Παιδείας στην Β/βάθμια εκπαίδευση (επίπεδα αγγλικών, αφαίρεση υποστήριξης ερευνητικών εργασιών από ΠΕ19-20, ολιγομελή ΕΠΑΛ, ωράριο υπευθύνων εργαστηρίων κ.ά.), το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ξάνθης θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας προς τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Α.Μ.Θ. στην Κομοτηνή , την Δευτέρα 26/9/2016 13:00μμ. Στην συγκέντρωση θα παρευρίσκονται και αντιπροσωπείες των υπολοίπων Ε.Λ.Μ.Ε. της περιφέρειας, ενώ θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με την αντίστοιχη παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπ. Παιδείας που έχει οργανώσει η Ο.Λ.Μ.Ε.
Ενημερώνουμε τους συναδέλφους που επιθυμούν να παρευρίσκονται στην κινητοποίηση ότι η ΕΛΜΕ θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης στην Κομοτήνη ενώ η Ο.Λ.Μ.Ε. έχει κηρύξει 2ωρη στάση εργασίας (12.00 έως 14.00).

8 σχόλια:

  1. Πότε είπαμε θα διώξετε τα κόμματα; Ε! τότε θα σας πιστέψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκλογές πλησιάζουν στον κλάδο και πάλι παρατάξεις, μηχανισμοί, αλίευση ψήφων, κομματικά στελέχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Akomatik rebelious pliktrologie kanapedarious ! Κανένα μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίος! Διαφωνώ με το rebelious, θα τους ονόμαζα tyxodotic. Θα το καταλάβατε όταν αποκαλύψουν την ανωνυμία τους προκειμένουν να διεκδικήσουν την εξουσία.

      Διαγραφή
    2. Έτσι να συνεχίσετε να βρίζετε με εξυπνακισμούς και ειρωνείες χαμηλότατου επιπέδου ότι δεν βολεύει στην καθεστηκυία τάξη που υπάρχει. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα να υπάρχει η ζώνη ασφαλείας των χαμηλότατης συμμετοχής συνελεύσεων. Φοβερή απάντηση στην διαφορετική άποψη. Ύμνος! Προφανώς υμνείται η παρούσα κατάσταση μιας με αυτήν ο κλάδος έχει εξυψωθεί, οι συνάδελφοι ευημερούν στον εργασιακό τους χώρο και είναι πλήρης ηθικά και ψυχικά.

      Διαγραφή
    3. Όπως ερμηνεύουν κάποιοι/ες τη Δημοκρατία..να διεκδικούν ψήφο και θέση ευθύνης, μόνο όσοι κρατούν κομματικές ταυτότητες.
      Δεν θέλετε να ξέρετε, τί γνώμη έχουν οι συνάδελφοι, για όλους εσάς και τις παρατάξεις σας!

      Διαγραφή
    4. Εννοείται ότι όλοι δικαιούνται να διεκδικήσουν οποιαδήποτε θέση.
      Καλό είναι όμως να εμπιστευόμαστε όσους ανιδιοτελώς έδωσαν αγώνες για τους συναδέλφους και την εκπαίδευση, ανεξαρτήτως αν ανήκουν σε κάποια παράταξη ή όχι, και ευτυχώς υπάρχουν τέτοιοι συνάδελφοι προερχόμενοι μάλιστα από όλες τις παρατάξεις και όλες τις ιδεολογικές αποχρώσεις.
      Αυτό που είναι κατακριτέο είναι να το παίζεις ακομμάτιστος ενώ παράλληλα απολαμβάνεις παραταξιακά και κομματικά δωράκια. Δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί.

      Διαγραφή
    5. Ευτυχώς που υπάρχουν οι πρώτοι να ξελασπώνουν όλους εμάς και κυρίως τους δεύτερους.

      Διαγραφή