Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΔΣ 5/5/2014

Στο ΔΣ της Δευτέρας 5/5/2014:
h Συζητήθηκαν πρακτικά θέματα σχετικά με τη συνάντηση με τους γονείς.
h Αποφασίστηκε να σταλεί έγγραφο προς τη Δ/νση Β/θμιας και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπ.Παιδείας με το οποίο να απαιτείται να μη γίνει περικοπή μισθού για τους συναδέλφους/ισσες που συμμετείχαν στις στάσεις εργασίας που προκηρύχτηκαν από ΟΛΜΕ και ΕΛΜΕ για τις ημέρες 23, 24 και 25/4/2014 στα σχολεία όπου οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης όρισαν αναπλήρωση της ύλης μέσα στις διακοπές του Πάσχα. Επίσης αποφασίστηκε να ζητηθεί υπερωριακή αποζημίωση για τους/τις συναδέλφους/ισσες που εργάστηκαν τελικά τις ημέρες εκείνες.
h Συζητήθηκε το κείμενο ενάντια στην αξιολόγηση της ΑΔΕΔΥ. Στάλθηκε για υπογραφές στα σχολεία.
h Αποφασίστηκε να σταλεί έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες ζητώντας εξηγήσεις για την προϋπηρεσία των συναδέλφων/ισσών που τοποθετήθηκαν στα ΕΠΑΛ μετά το κλείσιμο των ΕΠΑΣ.
h Αποφασίστηκε η ενίσχυση του Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων με το επιπλέον ποσό των 200ευρώ. Υπενθυμίζουμε ότι σε προηγούμενη συνεδρίαση του ΔΣ είχε αποφασιστεί η συμβολική ενίσχυση με 200ευρώ. Το σκεπτικό της απόφασης ήταν ότι αφ’ ενός επρόκειτο για τεράστιο εγχείρημα το οποίο προβάλει την αναγκαιότητα ύπαρξης των Μουσικών Σχολείων τα οποία κινδυνεύουν άμεσα με κατάργηση και αφ’ ετέρου υπήρξε σχετικό αίτημα του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης. Η απόφαση πάρθηκε με πλειοψηφία 5:1. Μειοψήφησε ο Γ. Τεκέογλου με το σκεπτικό ότι η χρηματοδότηση αυτού του είδους των Φεστιβάλ είναι δουλειά της πολιτείας ενώ το συμβολικό επίπεδο της στήριξης καλύπτεται με τα αρχικά 200 ευρώ
h Προγραμματίστηκε εκδήλωση για την αξιολόγηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου