Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΔΣ 26/5/2014


Στο ΔΣ της Δευτέρας 26/5/2014:
h Συζητήθηκε η αντίδραση στα σεμινάρια επιμόρφωσης των διευθυντών/τριών των σχολείων στο θέμα της ατομικής αξιολόγησης. Με δεδομένο ότι, σύμφωνα με το σχετικό νόμο, η επιμόρφωση στο θέμα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την εφαρμογή της ατομικής αξιολόγησης, καλείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ημέρα και την ώρα έναρξης των σεμιναρίων αυτών έξω από τον χώρο που θα γίνουν. Θα σταλεί σχετική ενημέρωση στα σχολεία.
h Συντάχθηκε διαμαρτυρία για την απαξιωτική και άδική αντιμετώπιση των ΕΠΑΛ και των μαθητών/τριών τους (μαθήματα σε επίσημες αργίες, επέκταση του σχολικού έτους μόνο για τα ΕΠΑΛ, μη διεξαγωγή επαναληπτικών πανελλήνιων εξετάσεων κλπ)
h Συντάχθηκε διαμαρτυρία σχετική με την ανάθεση της μετάδοσης των θεμάτων των πανελληνίων από ιδιωτικό φορέα (Digea).
h Επίσης συντάχθηκε έγγραφο προς την Δ/νση Β/θμιας και το Βαθμολογικό Καβάλας σχετικά με την ύπαρξη κονδυλίων για την αποζημίωση και τα οδοιπορικά των βαθμολογητών/τριών. Ακόμη, ζητείται από το βαθμολογικό κέντρο να διευκολύνει τους/τις συναδέλφους/ισσες που αδυνατούν να μετακινηθούν στην Καβάλα.
h Αποφασίστηκε η κατάθεση του ποσού των 50 ευρώ στη μνήμη της συναδέλφισσας Ιορδάνας Σιούτα που χάθηκε τόσο πρόωρα σε ίδρυμα που θα υποδείξει η οικογένειά της.
h Αποφασίστηκε η αποστολή συγχαρητήριας επιστολής στο 2ο ΕΠΑΛ για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.
h Τακτοποιήθηκαν εκκρεμότητες από παλαιότερες συνεδριάσεις του ΔΣ.

1 σχόλιο:

  1. Ερώτηση: Επειδή έπαιξε ως είδηση τι γνωρίζετε ως ΔΣ για καταργήσεις και συγχωνεύσεις στο νομό; Ποια ήταν η τελική εισήγηση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας και του Περιφερειακού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή