Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΔΣ 2/12/2013

Στο ΔΣ της Δευτέρας 2/12/2013:
h Μεταφέρθηκε η ενημέρωση ΔΣ σχετικά με κενά/υπερωρίες και άλλα προβλήματα από τα σχολεία (τα ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ και τα Εσπερινά) που επισκέφτηκαν μέλη του ΔΣ. Διασταυρώθηκαν τα στοιχεία και με αυτά που έχουν οι αιρετοί του ΠΥΣΔΕ.
h Συζητήθηκε εκδήλωση σχετικά συνταξιοδοτικά θέματα που είχε προταθεί και αποφασιστεί και στη ΓΣ. Αρχικά απευθυνθήκαμε στο ΚΕΜΕΤΕ που έχει ερευνήσει το θέμα αλλά μετά την άρση της απόσπασης των συναδέλφων/ισσών στο ΚΕΜΕΤΕ δεν είναι δυνατόν να έρθουν εδώ εκπρόσωποί τους. Επομένως η ενημέρωση θα γίνει από άλλο σχετικό πρόσωπο που θα επιλεγεί μαζί με τον Διδασκαλικό Σύλλογο Ξάνθης.
h Προγραμματίστηκε συνάντηση με άλλους φορείς (γιατρούς και Διδασκαλικό σύλλογο) για την οργάνωση συνάντησης για το θέμα της υγειονομικής περίθαλψης. 
h Συζητήθηκε και αποφασίστηκε καταγγελία ενάντια στη «βιομηχανία» διαθεσιμοτήτων εξαιτίας του νέου πειθαρχικού νόμου.
h Τέθηκε το κτιριακό θέμα που απασχολεί σχολεία της αντιπεριφέρειας. Θα ζητηθεί, σε πρώτη φάση, για ακόμη μία φορά, ραντεβού με τον δήμαρχο Ξάνθης για να δούμε που βρίσκεται το θέμα.
h Προγραμματίστηκαν επισκέψεις στα σχολεία.

h Αποφασίστηκε η συμμετοχή της ΕΛΜΕ στη μεγάλη πανελλαδική αντιρατσιστική πορεία ενάντια στα κέντρα κράτησης μεταναστών που θα γίνει στην Ξάνθη το Σάββατο 14/12/2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου