Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΔΣ 16/12/2013

Στο ΔΣ της Δευτέρας 16/12/2013:
h Συζητήθηκε το θέμα της αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας που ήρθε πάλι στην επικαιρότητα. Αποφασίστηκε ότι το θέμα πρέπει να συζητηθεί πλατύτερα και να παρθούν αποφάσεις από το σύνολο του κλάδου. Για το σκοπό αυτό:
   -Θα σταλεί ο σχετικός νόμος στα σχολεία. Η σχετική με την αξιολόγηση πρόταση της ΟΛΜΕ (απόφαση του 8ου Συνεδρίου) βρίσκεται ήδη αναρτημένη στο blog.
· -Θα γίνει ενημερωτική συνάντηση-συζήτηση την Πέμπτη 19/1/2013 και
· -Θα καλεστεί γενική συνέλευση την Δευτέρα 13/1/2014Θα ζητηθεί από τους συλλόγους των σχολείων να μην πάρουν καμία σχετική απόφαση συμμετοχής πριν την Γενική Συνέλευση της Δευτέρας 13/1.
Επίσης θα διερευνηθεί αν σχεδιάζονται σχετικά σεμινάρια για την ενημέρωση των διευθυντών/τριών.
h Αποφασίστηκε κοινή εκδήλωση με τον Διδασκαλικό Σύλλογο, τις ενώσεις των γιατρών στην Ξάνθη και την ΕΛΜΕ την Τετάρτη 8/1/2014 με θέμα τα νέα δεδομένα στην υγεία και την υγειονομική περίθαλψη
h Προγραμματίστηκε προβολή του ντοκιμαντέρ «Κρίση και εθνική κατάθλιψη» του Γιώργου Κεραμιδιώτη το Σαββάτο 21/12/2013 στις 7μμ στο αμφιθέατρο του 3ου Λυκείου Ξάνθης. Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση.
h Σχεδιάστηκε η λειτουργία πολιτιστικής ομάδας και ομάδας αλληλοβοήθειας σε ομάδες και άτομα που πλήττονται. Όποιος/α επιθυμεί να συμμετέχει ας επικοινωνήσει με τα μέλη του ΔΣ. Επίσης δημιουργήθηκε ομάδα μπάσκετ ενώ σχεδιάζονται ομάδες άλλων αθλητικών δραστηριοτήτων. Σχετικές πληροφορίες από το μέλος του ΔΣ Αστέριο Ιωαννίδη.

h Η συνάντηση με το ΔΣ του Διδασκαλικού Συλλόγου θα γίνει μετά τις γιορτές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου