Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Καταγγελία προς την Δ/νση Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης

ΕΛΜΕ ΞΑΝΘΗΣ

Γραφείο 105, 1οςόροφος
Μπρωκούμη 30, 67100 Ξάνθη
Τηλ& Φαξ: 2541028230
Κιν. 6972121615
Κιν. 6972870680
elmexanthis.blogspot.com
Προς: Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Δ/νσης Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης
Κοινοποίηση: Εκκλησιαστικό Σχολείο


Αρ. Πρ. 592

Ξάνθη, 19/11/2013

Θέμα: Καταγγελία προς τη Δ/νση Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης

Η ΕΛΜΕ Ξάνθης καταγγέλλει την άρνηση της Δ/νσης Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης να χορηγήσει άδεια στους/στις συναδέλφους/ισσες που υπηρετούν στο Εκκλησιαστικό Σχολείο Ξάνθης προκειμένου να παρακολουθήσουν την εκλογοαπολογιστική συνέλευση του σωματείου μας, όπως ορίζει ο νόμος Ν.1264/82 και ενώ οι συνάδελφοι/ισσες είναι μέλη της ΕΛΜΕ και η εισφορά τους στην ΕΛΜΕ παρακρατείται επισήμως από τη μισθοδοσία της ΔΔΕ Ξάνθης.
Η συμμετοχή στα κοινά και στα συνδικαλιστικά δρώμενα είναι δικαίωμα αλλά και υποχρέωση κάθε υπεύθυνου πολίτη και απαιτούμε από τα όργανα της πολιτείας να τη σέβονται και την ενισχύουν.

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ
H Πρόεδρος
Λουκοπούλου Μαρία
Ο Γραμματέας
Ψωμακέλης Κλεομένης

1 σχόλιο:

  1. Μάλιστα!!! Αυτό σας πείραξε και αντιδράσατε. Και πολύ καλά κάνατε, μιας και πρέπει να διασφαλίζετε την ισότητα για όλους τους συναδέλφους, αλλά και τα συνδικαλιστικά μας δικαιώματα. Και δεν υπάρχει ίχνος ειρωνείας σε αυτό που γράφω μιας και το εννοώ.

    Δυστυχώς όμως κανένα αισθητήριο σας δεν ενεργοποιήθηκε και καμία αντίδραση δεν είδαμε για την αλλαγή ταυτότητας του μαθήματος "Εφαρμογές Πληροφορικής" των ΕΠΑΛ από εργαστηριακό σε θεωρητικό με αποτέλεσμα να καταργηθεί ο δεύτερος καθηγητής του μαθήματος και συνάδελφοι της πληροφορικής να βρεθούν στον αέρα. Προφανώς κάτι τέτοιο δεν σας ερέθισε γιατί δεν έχει άμεσο όφελος στον αγώνα της συλλογής ψήφων.

    Και κοιτάξτε τι έπρεπε να κάνετε εσείς, τόσο σε επίπεδο ΕΛΜΕ, όσο και σε επίπεδο ΟΛΜΕ, δυστυχώς όμως δεν μπορείτε να φτάσετε τόσο ψηλά ή ίσως να μη θέλετε να φτάσετε τόσο ψηλά. Για δικούς σας ο καθένας λόγους. Και είναι ευθύνη όλων σας ανεξαιρέτως της κομματικής παράταξης της υπό της οποίας την αιγίδα τελείτε.

    https://dl.dropboxusercontent.com/u/6770516/7075.pdf

    Και δεν αποτελεί δικαιολογία η τετριμμένη σας απάντηση... 'Δεν μας ενημέρωσε κανείς' μιας και δεν είναι κάτι τόσο μικρό που δεν μπορεί ένα συνδικαλιστικό όργανο να το αντιληφθεί, ειδικά αν στοιχειωδώς κάποια από τα μέλη του παρακολουθούν κάποιο από τα εκπαιδευτικά site.

    Από την άλλη βέβαια που να βρεις χρόνο να ασχοληθείς όταν είσαι σε προεκλογική περίοδο. Σε αυτό έχετε δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή