Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Συλλογή τροφίμων από Γυμνάσια και Λύκεια για τις ανάγκες της Ομάδας Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ξάνθης.

Λάβαμε από την Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ξάνθης το παρακάτω αίτημα. Στους δύσκολους καιρούς που περνάμε ας δείξουμε όλες και όλοι την αλληλεγγύη μας.
-------------
Κυρίες και κύριοι εκπαιδευτικοί,
1. Εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων, η Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ξάνθης (Ο.Κ.Α.Ξ), ξεκίνησε να συλλέγει τρόφιμα για τους συμπολίτες μας που τα έχουν άμεσα ανάγκη. Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας από προηγούμενες χρονιές, παρακαλούμε να διαβιβάσετε σχετικό ενημερωτικό έγγραφο στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας ώστε η συλλογή τροφίμων να ξεκινήσει άμεσα.
2. Προς υπενθύμισή σας, η Ο.Κ.Α.Ξ είναι μια μη κερδοσκοπική, μη κρατική ομάδα ενεργών και ευαισθητοποιημένων συμπολιτών μας, η οποία στηρίζεται αποκλειστικά στην αλληλεγγύη και στη βοήθεια των μελών της. Στοχεύει στην τακτική στήριξη ατόμων με πολύ χαμηλό εισόδημα, συγκεντρώνοντας και διανέμοντας δωρεάν, τρόφιμα.
3. Είναι χρήσιμο τα τρόφιμα να συγκεντρωθούν έως τις αρχές Δεκεμβρίου στα σχολεία ώστε κατόπιν να παραληφθούν από μέλη της ομάδας μας, να ταξινομηθούν και να διανεμηθούν πριν τις γιορτές.
4. Ενδεικτικά είδη: είδη υγιεινής, είδη καθαριότητας, λάδια, μερέντες, μαρμελάδες, κονσέρβες, ρύζια, όσπρια, άλευρα, γάλατα, φρυγανιές, μπισκότα, καφέδες, πάμπερς, δημητριακά, κ.λ.π.
Με εκτίμηση κι ένα μεγάλο ευχαριστώ που είστε δίπλα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου