Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

Δημιουργία Τμήματος Επιμόρφωσης ΕΛΜΕ Ξάνθης



Μια από τις πρώτες αποφάσεις του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ξάνθης ήταν η ενεργοποίηση του τμήματος επιμόρφωσης για τα μέλη της. Ένας παράλληλος ρόλος που καλείται να παίξει το σωματείο λειτουργώντας υποστηρικτικά στις σύγχρονες ανάγκες επιμόρφωσης των συναδέλφων/ισσών. Φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε έναν ανοιχτό αξιόπιστο φορέα που θα στηρίζεται στην συμμετοχή συναδέλφων/ισσών, ο οποίος θα παρέχει πιστοποιημένη επιμόρφωση προς κάθε ενδιαφερόμενο εντός και εκτός νομού.
Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να απαλλάξουμε το υπουργείο από την υποχρέωση παροχής δωρεάν επιμόρφωσης στους εκπαιδευτικούς, αλλά γνωρίζοντας το υψηλότατο γνωστικό επίπεδο και των δυνατοτήτων προσφοράς των συναδέλφων, υιοθετούμε κουλτούρα συμμετοχικότητας και διαμοιρασμού γνώσης ανάμεσα στα μέλη μας.

Στο πλαίσιο αυτό καλούμε τους συναδέλφους/ισσες που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν , σε μια πρώτη διερευνητική συνάντηση την Δευτέρα 27/6/2016 και ώρα 19:30 στο γραφείο της ΕΛΜΕ (Ηρώων Κύπρου 1, 3ος ορ , Κεντρική Πλατεία) , με σκοπό την συζήτηση οργανωτικών θεμάτων του τμήματος επιμόρφωσης και την ανοιχτή διαμόρφωση των όρων λειτουργίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου