Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Με αφορμή την επιλογή Προϊσταμένων Διεύθυνσης



Η ΕΛΜΕ Ξάνθης ενισχύοντας το πάγιο αίτημα του κλάδου για άμεση συμμετοχή των συναδέλφων στον τρόπο επιλογής των στελεχών της εκπαίδευσης, θεωρεί ότι στην επικείμενη διαδικασία ψηφοφορίας για την ανάδειξη διευθυντών/τριών εκπαίδευσης, θα πρέπει να  ληφθεί σοβαρά υπ’ όψιν η γνώμη των συλλόγων διδασκόντων της κάθε σχολικής μονάδας.
Στα πλαίσια αυτά καλούμε τα μέλη μας, διευθυντές και υποδιευθυντές, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στην διαδικασία ψηφοφορίας, να γνωστοποιήσουν την θέση της ΕΛΜΕ στον σύλλογο διδασκόντων και να προβούν σε διαδικασίες διαλόγου με τους συναδέλφους για το εν λόγω θέμα.

3 σχόλια:

  1. Αλήθεια ρε παιδιά και το θυμηθήκατε τώρα; Που αύριο το πρόγραμμα έχει εκδηλώσεις και ήδη οι συνάδελφοι που είναι από άλλες πόλεις θα έχουν τα πράγματα έτοιμα για να φύγουν με τη λήξη των εκδηλώσεων; Σε μια διαδικασία που είναι γνωστή από πολύ καιρό πριν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η καρέκλα είναι πολύ θελκτική. Διευθυντές-υποδιευθυντές, ήδη έχουν αποφασίσει..όργιο τηλεφωνημάτων από παντού, μέσα από τη ΔΔΕ, από οποιονδήποτε μπορεί να επηρεάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ληφθεί σοβαρά υπ’ όψιν η γνώμη των συλλόγων και να ψηφίσουν ότι θέλουν οι διευθυντές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή