Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Πρακτικά Δ.Σ. ΕΛΜΕ Ξάνθης 29-10-2015




Το προεδρείο ενημέρωσε το Δ.Σ. για την κοινή σύσκεψη των πρωτοβάθμιων σωματείων Ξάνθης, στο οποίο συμμετείχε, σχετικά με το πανεργατικό, πανυπαλληλικό συλλαλητήριο στις 7-11-15. Προγραμματίστηκαν συνεντεύξεις στα ΜΜΕ και συζητήθηκε  η οργάνωσή του.
Αποφασίστηκε η συμμετοχή με εκπρόσωπο του Δ.Σ. στην εκδήλωση του Σαββάτου 7-11-15,  «Ενάντια στο Φράχτη του Έβρου».
Ζητήθηκε από τη κ. Ζήση Σοφία να δώσει εξηγήσεις για τη συκοφαντική και προσβλητική συνέντευξη που έδωσε σε εφημερίδα κατηγορώντας την ΕΛΜΕ Ξάνθης. Η ίδια υποστήριξε ότι παραποιήθηκαν οι δηλώσεις της από το  δημοσιογράφο του ρεπορτάζ και ότι απευθύνθηκε σε δικηγόρο για την αποκατάστασή της.

1 σχόλιο:

  1. Πράγματι, σε επόμενη έκδοση, η συγκεκριμένη εφημερίδα δημοσίευσε για λόγους ακρίβειας τις δηλώσεις της. Δεν είχαν χαρακτήρα συκοφαντικό και οι θέσεις της περί απραξίας του κλάδου, νομίζω ότι βαραίνουν εκείνους που με διάφορες δικαιολογίες φροντίζουν να βγάζουν την ουρά τους απ΄έξω μιλώντας για κομματικές διοικήσεις. Λάθος της συγκεκριμένης συναδέλφισσας ήταν, κατά την κρίση μου, απλά η απόκριση σε δημοσιογράφο που θέλει πάση θυσία και με όση λάσπη του επιτρέπει η λινοτυπία να κάνει καριέρα κι όνομα. Τι όνομα; Λασπολόγου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή