Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Γενική Συνέλευση εν όψη συνέλευσης προέδρων ΕΛΜΕ

Ενόψει της Γενικής Συνέλευσης των προέδρων των ΕΛΜΕ που θα γίνει στην Αθήνα το Σάββατο 14/3/2015, καλούμε όλους και όλες τους/τις συναδέλφους/ισσες σε Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 12/3/2015, στις 7μμ, στο αμφιθέατρο του 7ου Γυμνασίου (το οποίο έχει αυτόνομη θέρμανση).
Η εισήγηση του ΔΣ της ΟΛΜΕ θα αναρτηθεί, αμέσως μόλις ανακοινωθεί, στην ιστοσελίδα της ΕΛΜΕ.

Στις Γενικές Συνελεύσεις των προέδρων των ΕΛΜΕ καθορίζεται το πλαίσιο των διεκδικήσεων και δράσης του κλάδου επομένως η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη.

5 σχόλια:

  1. Επειδή έχει ξεφύγει λίγο η κατάσταση με την τοπική ενημέρωση κάτι πρέπει να γίνει:
    http://maxitisthrakis.blogspot.gr/2015/03/blog-post_36.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας αναρτηθεί και ας δοθεί στα κανάλια ένας πίνακας με τις ετήσιες αργίες και διακοπές των εκπαιδευτικών στις άλλες χώρες της Ευρώπης να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία...

      Διαγραφή
    2. Σιγά την αφρόκρεμα της δημοσιογραφίας. Αλήθεια αν συνεχίσουν τη λειτουργία τους και τους θερινούς μήνες τα σχολεία, γιατί είμαι σίγουρος ότι ο συγκεκριμένος θα γράψει άρθρο που θα μιλά για απάνθρωπες συνθήκες που βασανίζουν τα παιδιά που δεν μπορούν να χαρούν το καλοκαίρι τους;

      Εφόσον ο κ Αντιπεριφερειάρχης μας χαρακτήρισε λουφαδόρους, θα έπρεπε ήδη να του έχετε κάνει μήνυση μαζί με το συνδικαλιστικό όργανο των δασκάλων για συκοφαντική δυσφήμιση. Δεν μπορεί να προσβάλλει έναν ολόκληρο κλάδο εκπαιδευτικών λειτουργών.

      Όσο για τον κ. δημοσιογράφο, να ετοιμάσετε μια καλά εμπεριστατωμένη πρόταση προς Ευρωπαϊκή Επιτροπή, να του απονεμηθεί το Ευρωπαϊκό βραβείο δημοσιογραφίας, μιας και το Pulitzer είναι μόνο για δημοσιογράφους της Αμερικής.

      Διαγραφή
    3. Όταν κάποιος δεν είναι αφρόκρεμα, δεν σημαίνει ότι μπορεί να γράφει ό,τι θέλει.

      Διαγραφή
    4. Αυτό εννοούσα. Ότι δεν μπορεί να γράφει ότι θέλει, Πόσο μάλλον όταν δεν είναι καν αφρόκρεμα.

      Διαγραφή