Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Συνάντηση με γονείς και μαθητές/τριες

Η ΕΛΜΕ καλεί τους γονείς και τους/τις μαθητές/τριες των σχολείων ΜΕ την Τετάρτη 17/12 στις 8:00μμ στο 1ο Γυμνάσιο για να συζητήσουμε  σχετικά με τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την εφαρμογή του «Νέου Λυκείου» αλλά και τα γενικότερα προβλήματα που απασχολούν τα σχολεία ΜΕ και τους τρόπους αντιμετώπισής τους.

2 σχόλια:

  1. Στις προηγούμενες δύο προσκλήσεις τι έγινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην πρώτη της φετινής σχολικής χρονιάς (18/11) παραβρέθηκαν σχετικά λίγοι γονείς και μαθητές/τριες οι οποίοι/ες πρότειναν να γίνει πρώτα συνάντηση μόνο με τα ΔΣ των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και τα προεδρεία των μαθητικών συμβουλίων ώστε να διαχυθεί καλύτερα η ενημέρωση.
    Η συνάντηση αυτή έγινε στις 27/11 με παρόντα μέλη κυρίως των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των λυκείων και λίγους/ες μαθητές/τριες. Αποφασίστηκε να αναλάβουν τα ΔΣ των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων να συγκαλέσουν γενικές συνελεύσεις όπου θα γίνει σχετική ενημέρωση και θα συζητηθεί το θέμα του νέου λυκείου ώστε σε επόμενη συνάντηση οι γονείς και οι μαθητές/τριες, ενημερωμένοι/ες πλέον, να συζητήσουν πιθανές δράσεις.
    Η νέα συνάντηση ορίστηκε, σε συνεννόηση με τα παρόντα μέλη των ΔΣ των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και των μαθητικών συμβουλίων, για την Τετάρτη 17/12.

    ΑπάντησηΔιαγραφή