Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΣ της 24/9/2012


Τα θέματα που απασχόλησαν το ΔΣ της 24/9/2012 ήταν:
h Ενημέρωση και συζήτηση των προτάσεων-απόψεων-σκέψεων των συναδέλφων/ισσών που εκφράστηκαν κατά τις επισκέψεις των μελών του ΔΣ στα σχολεία.
h Ενημέρωση σχετικά με τις κινήσεις που κάνουν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων σχετικά με το πρόβλημα μετακίνησης των μαθητών/τριών. Η ΕΛΜΕ θα προσφέρει τη συμπαράστασή της στους γονείς ξεκινώντας από τη συμμετοχή της στην αυριανή κινητοποίηση στα γραφεία της αντιπεριφέρειας και την κήρυξη στάσης εργασίας για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων/ισσών.
h Λειτουργία του σχολείου αλληλεγγύης: το σχολείο θα λειτουργήσει σε αίθουσες του Εσπερινού Λυκείου το οποίο βρίσκεται σε κεντρική περιοχή (απέναντι από τα ΚΤΕΛ) και θα εξυπηρετεί καλύτερα τους/τις μαθητές/μαθήτριες. Τα οργανωτικά θέματα θα τα αναλάβουν προς το παρόν τα μέλη του ΔΣ Αγοραστού και Λουκοπούλου μέχρι να δημιουργηθεί η ομάδα καθηγητών/τριών που θα διδάξει στο σχολείο και να γίνει ο καταμερισμός των εργασιών.
h Ορίστηκε Γενική Συνέλευση για την Πέμπτη 27/9/2012.
h Αποφασίστηκε η σύνταξη καταγγελίας της βάρβαρης επίθεσης εναντίων συναδέλφων μελών της «Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου