Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Συλλογή υπογραφών για την επαναφορά των υπό διαθεσιμότητα/απολυμένων εκπαιδευτικών στην ΤΕΕ

Έχει ξεκινήσει πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών για την άμεση επαναλειτουργία των καταργημένων τομέων και την επαναφορά των υπό διαθεσιμότητα εκπαιδευτικών στην ΤΕΕ.
Υπογράφουμε και εμείς. Ασκούμε κάθε μέσο πίεσης που έχουμε στη διάθεσή μας.

5 σχόλια:

  1. http://www.doe.gr/index.php?categoryid=17&p2_articleid=10672

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τώρα αισθάνθηκα ένα ρίγος να διαπερνά τη ραχοκοκκαλιά μου. Αφού η κυρία μας έπεισε μέσω πρώην συνδικαλίστριας (μαντέψτε παράταξη) να την επιλέξουμε να μας εκπροσωπήσει σε αγωγή για το τότε επίδομα των 176 ευρώ κι αφού καταβάλλαμε τα δικά μας έουρος, η κυρία την έκανε ως αίλουρος κι έκτοτε ούτε φωνή μήτε ακρόαση.
    Τώρα θα μου πεις τι φωνασκείς τι σκούζεις αφού το μυαλό σου δεν το λούζεις για να φύγει η βλακεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήρε κανείς τα 176 €;

      Διαγραφή
    2. Εσύ τι λες δεν τα πήρε κανείς, για ρώτα κάποιες άλλες επαγγελματικές ομάδες του δημοσίου. Όσο για εμάς κάποια στιγμή μας είχαν δώσει σε δύο ή τρεις δόσεις κάποιο ποσό το οποίο όμως δεν ήταν περισσότερο από εκατό ευρώ το μήνα (μάλλον 70 ήταν). Τέλος πάντων η περίπτωση στην οποία αναφέρομαι ήταν η εκδίκαση των αναδρομικών γιατί επί σειρά ετών μας γινόντουσαν κρατήσεις επί των 176 ευρώ αλλά δεν τα λαμβάναμε. Πάντως αν δεν με απατά η μνήμη μου (που μάλλον δεν με απατά) κάποιοι συνάδελφοι που είχαν κινηθεί αυτόνομα είχαν δικαιωθεί και πήραν και κάποιο ποσό. Το χειρότερο όμως την περίοδο εκείνη ήταν που υπήρχαν κάποιοι συνδικαλιστές και μη (μαντέψτε από ποιο κόμμα αυτή τη φορά) που προέτρεπαν τον κόσμο να μη διεκδικήσουν τα αναδρομικά.

      Διαγραφή
  3. "93% των εκπαιδευτικών ΠΕ υπέγραψαν το κείμενο αντίθεσης στην επιχειρούμενη εφαρμογή της Αξιολόγησης - χειραγώγησης και εκατοντάδες Σύλλογοι Διδασκόντων έχουν ήδη συντάξει πρακτικά άρνησης συγκρότησης των ομάδων εργασίας."

    ΠΗΓΗ: http://www.doe.gr/index.php?categoryid=17&p2_articleid=10673

    ΑπάντησηΔιαγραφή