Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Απεργιακό δελτίο

ΟΛΜΕ: Δευτέρα 17/9 και Τρίτη 18/9
ΑΔΕΔΥ: Τρίτη 18/9 και Τετάρτη 19/9

Εννοείται ότι η ΟΛΜΕ συμμετέχει και στην απεργία της ΑΔΕΔΥ.

Λεπτομέρειες για τις τοπικές συγκεντρώσεις θα ανακοινωθούν μετά από συνεννόηση με τα άλλα πρωτοβάθμια σωματεία που απεργούν 

4 σχόλια:

  1. κάθε μαγαζί μόνο του..κάθε κομματοσκυλο και τις οδηγίες απο τον αρχηγό του...καλά σας κάνει ο εργαζόμενος και σας βρίζει συνδικαλισταράδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως και νά'χει εγώ θα απεργήσω και μάλιστα τις μέρες που απεργεί και η ΑΔΕΔΥ, είναι σημαντικό να ξαναπροσπαθήσουμε τώρα, μετά τις γερμανικές εκλογές!
    Τι θα μας βγάλουν αυτή τη φορά αναρωτιέμαι! Τον Φύσσα τον σκότωσαν!
    Πρέπει να είναι τελείως βλάκας κάποιος για να μη σκεφτεί πως όλο το γεγονός ήταν στημένο (κρίμα στο παληκάρι) για να τραβήξει την προσοχή από τις απεργίες της προηγούμενης βδομάδας!
    Για να δούμε τώρα; Τι θα βγάλουν αυτή τη φορά;
    Ότι βγήκε η Μέρκελ στις εκλογές με τον τρόπο που βγήκε, φαντάζομαι όλοι ξέρουν τι σημαίνει για μας.
    Αν απεργήσουμε έχουμε μία ελπίδα. Επίσης όχι μόνο απεργία, χρειάζονται και άλλα μέσα! Πορείες, περισσότερες διαδηλώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πράγματι πρέπει να ανοίξουμε λεξικό για να δούμε τι σημαίνει "πλειοψηφία". Πως δηλαδή στη συνέλευση των προέδρων δεν περνάει μια πρόταση (5ήμερες) που παίρνει το 65,9% των ψήφων (γιατί λέει έπρεπε να φτάσει το 66,6%), ενώ περνάει μια άλλη (48ωρες) που πήρε το 12%!!! Αν σε όλους έμπαινε η αναγκαιότητα συνέχισης του αγώνα (η μήπως έμπαινε η "αναγκαιότητα" θαψίματός του;), με ποια αντίληψη "σεβασμού της πλειοψηφίας" οι πρόεδροι με 48ωρες δεν έπρεπε να στηρίξουν την 5μερη, αλλά οι πρόεδροι που μετέφεραν 5μερη να στηρίξουν τη 48ωρη; Με ποια λογική το 12% είναι μεγαλύτερο από το 65,9%; Οποίος θέλει να απαντήσει τα ερωτήματα αυτά, ας απαντήσει πολιτικά και να μην κρύβεται υποκριτικά πίσω από αριθμολαγνεία. Το κίνημα δεν είναι φορολογική δήλωση – είναι πολιτικές, συλλογικές επιλογές και πράξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα που θριάμβευσε η Μέρκελ, ετοιμαστείτε για τα πάντα συνάδελφοι. Για τα πάντα όμως.
    Τελείωσε η μονιμότητά μας. Αν δεν έχουμε υποστήριξη από την Αμερική μήπως και χρεοκοπήσουμε, αλίμονό μας!
    Θα παρακαλάμε να γίνουμε Βουλγαρία του '90.
    Αν δεν κατέβουμε δυναμικά όλοι οι κλάδοι, μα όλοι οι κλάδοι και η ΑΔΕΔΥ και οι Δημοτικοί Υπάλληλοι και οι πάντες, αν δεν υπάρξουν καταλήψεις στη συνέχεια και κόντρα διαδηλώσεις και πορείες, την έχουμε πάρα πολύ άσχημα.
    Αργότερα ίσως χυθεί αίμα για τα δικαιώματα που αφήνουμε να χαθούν τώρα. Ας κουνήσουμε λίγο τα χεράκια μας μπας και ακουστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή