Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Συμπληρωματικές στάσεις εργασίας

Μετά την ανακοίνωση των ημερομηνιών πραγματοποίησης των δημιουργικών εργασιών και των υπόλοιπων λυκείων και για την πληρέστερη συνδικαλιστική κάλυψη των συναδέλφων/ισσών που δεν επιθυμούν να συμμετέχουν σ' αυτές συμφωνώντας το σκεπτικό που διατύπωσε η ΟΛΜΕ, το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ξάνθης κηρύσσει συμπληρωματικές στάσεις εργασίας για τις τρεις πρώτες ώρες στις 4/4 και 24/4.

8 σχόλια:

  1. Επαναστάτες της Πρωταπριλιάς, με το Λύκειο Σταυρούπολης, όλα καλά;
    θα μας πείτε, ποια θα είναι τα επόμενα σχολεία που θα κλείσει η Δεξιά; ...λάθος, η Αριστερά κυβερνάει!
    πίσω στο 3% και δεν είναι ψέμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Λύκειο Σταυρούπολης το έκανε γαργάρα η κ. Λουκοπούλου και η πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο δεν έγινε καταγγελία αλλά δεν μάθαμε καν τη θέση της ΕΛΜΕ για το θέμα.

      Διαγραφή
    2. Τις ξεχάσατε τις απολύσεις χρυσοψαράκια; Την αξιολόγηση; Τις φωτοτυπίες και τα cd, τα μαζικά κλεισίματα σχολείων, τις στημένες συνεντεύξεις διευθυντάδων, το νέο φτωχολόγιο με τις μειωσεις 40%, την επιβολή αδιοριστίας, την επιστράτευση, τις καταργήσεις ολόκληρων κλάδων; Έχετε το θράσος να μιλάτε ακόμα για Δεξιά;

      Διαγραφή
    3. Καλώς το παιδί του Συριζα..καλώς τον ψευτράκο της πλάκας!
      ό,τι κοροιδεύατε, κάνατε, "επαναστατάκια"!

      Διαγραφή
    4. Να λέμε καμιά μαλακία να περνάει η ώρα ... (για το επαναστάτη του ΣΥΡΙΖΑ).

      Διαγραφή
  2. Οι τσαρλατάνοι του ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ διαλύουν και τις πανελλήνιες εξετάσεις, άκου εκεί επαναληπτικές το Σεπτέμβρη και μάλιστα σε πέντε μαθήματα. Αποτελέσματα πότε θα βγάλουν τα Χριστούγεννα. Ούτε κοτέτσι δεν είναι ικανοί να διοικήσουν. Άντε στα σπίτια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το υπουργείο παίζει με τα νεύρα μαθητών και γονέων παραμονές εξετάσεων. Τόσο η ΕΛΜΕ όσο και η ΟΛΜΕ σωπαίνουν. Καμία μείωση εισακτέων φέτος. Για τα επόμενα χρόνια μετά από επιστημονική συζήτηση το συζητάμε. Αν επιμείνουν άμεσα ΓΣ και απεργίες. Κυρία Λουκοπούλου στο παρελθόν κάνατε αγώνα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ με κάθε νομοσχέδιο του τότε υπουργείου, άσχετα αν ήταν καλό ή κακό, οργανώνοντας ημερίδες με γονείς, ΓΣ και απεργίες, τώρα τι κάνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να αναφερόμαστε ονομαστικά, σε μια κυρία, είναι πολύ φθηνό και άνανδρο..μην το προσωποποιούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή