Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Απώλεια του αναπληρωτή αιρετού στο ΚΥΣΔΕ Χρήστου Φιρτινίδη

Την παραμονή του Πάσχα χάσαμε το Χρήστο Φιρτινίδη, αναπληρωτή αιρετό στο ΚΥΣΔΕ.
Όσοι και όσες τον ξέραμε από κοντά αλλά όσοι/ες, από οποιοδήποτε ΠΥΣΔΕ, αναζητήσαμε τη συμβουλή του γνωρίσαμε τον ακούραστο, ευγενικό και γενναιόδωρο συνάδελφο, τον Χρήστο που «τα ήξερε όλα σχετικά με την Εκπαιδευτική Νομοθεσία» και που ποτέ δεν αρνήθηκε να μοιραστεί τις γνώσεις του και να προσφέρει απλόχερα τις συμβουλές του όπου του ζητήθηκε. 

Παραθέτουμε την ανακοίνωση τουΔΣ της ΟΛΜΕ για τον χαμό του.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ εκφράζει την οδύνη του για την αναπάντεχη και άδικη απώλεια του συναδέλφου μας Χρήστου Φιρτινίδη.
Ο Χρήστος Φιρτινίδης υπήρξε επίλεκτο μάχιμο μέλος της ΕΛΜΕ Θήρας, της οποίας διατέλεσε πρόεδρος. Διατέλεσε επίσης αιρετός μέλος του κλάδου στο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων και στο ΑΠΥΣΔΕ Ν. Αιγαίου, καθώς και αναπληρωματικό αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ επανειλημμένα εκλέχθηκε ως σύνεδρος στα τακτικά συνέδρια της ΟΛΜΕ.
Έφυγε ένας δικός μας άνθρωπος, ο άξιος εκπαιδευτικός,  πολύτιμος συνάδελφος, συνεπής εκπρόσωπος του κλάδου και αγαπητός φίλος Χρήστος Φιρτινίδης, που υπερασπίστηκε με αμεροληψία και ανιδιοτέλεια τα συμφέροντα του κλάδου, με αφοσίωση στη συλλογική δράση και με αδιάλειπτη συμμετοχή στους αγώνες του κλάδου μας.
Εκφράζουμε  τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Καλό ταξίδι Χρήστο…

Θα σε θυμόμαστε πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου