Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Εκλογές για νέο ΔΣ

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει ορίσαμε ως ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ της ΕΛΜΕ Ξάνθης την Τρίτη 2/12/2014. Την ημέρα εκείνη θα γίνει και η σχετική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση.

Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής μας στη Γενική Συνέλευση και την άσκηση του εκλογικού μας δικαιώματος έχει ζητηθεί η σχετική άδεια από το Διευθυντή Β/θμιας.

4 σχόλια:

  1. Μακάρι να μην την εγκρίνει..γελάει όλη η κοινωνία με τα ρεζιλίκια μας..δεν θα γίνουμε συνένοχοι με τους ιδιαιτεράδες.
    Όποιος θέλει, να έρθει να ακούσει και να ψηφίσει το απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό θα ήταν να μην προκαλέσουμε επιπλέον την κοινωνία, την οποία μάλλον πρέπει να κερδίσουμε. Μπορούμε κάλλιστα να κάνουμε τη συνέλευση μας το απόγευμα της προηγούμενης και οι εκλογές την επόμενη μετά τις δυο και μισή και μέχρι τις έξι το απόγευμα. Άλλωστε εμείς οι ίδιοι είμαστε που απαξιώσαμε τις συνελεύσεις μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον σε ημερήσιο σχολείο υπηρετείς. Το απόγευμα όπως γνωρίζεις λειτουργούν εσπερινά σχολεία άρα ούτε συνέλευση μπορεί να γίνει ούτε εκλογές. Πρότεινε κάτι άλλο γιατί εγώ άλλη λύση από την άδεια δεν βλέπω. Και επιπλέον αποτελεί απεμπόληση κεκτημένων κάτι που μάλλον δεν είναι καλό την εποχή που βαλλόμαστε συνεχώς από το υπουργείο μας και όχι μόνο.

      Διαγραφή
  3. Ναι απεμπόλιση δικαιωμάτων στον καφέ. Γιατί στις υπόλοιπες συνελεύσεις δεν χρειάζονται τα δάχτυλά της δεύτερης παλάμης για να μετρήσεις κεφάλια. Ας μη κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Ίσως αν δεν δοθεί η άδεια να καταλάβουν όλοι όσοι δεν συμμετέχουν ποτέ στις γενικές συνελεύσεις ή περιμένουν την ημέρα των εκλογών για να πιουν το καφεδάκι τους, αντί και πάλι να είναι στη συνέλευση, ότι τελικά το δικαίωμα το έχουν (έχουμε) απαρνηθεί οι ίδιοι.

    Να ζητηθεί λοιπόν η άδεια μόνο για τους συναδέλφους των εσπερινών για να μπορούν να συμμετέχουν στις διαδικασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή