Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Αναβολή των προγραμματισμένων σεμιναρίων για την ενημέρωση πάνω στην ατομική αξιολόγηση!

Τα προγραμματισμένα για σήμερα 10/6/2014 σεμινάρια ενημέρωσης των Διευθυντών/τριών στο θέμα της ατομικής αξιολόγησης δεν θα γίνουν!
Μια πρώτη νίκη στον αγώνα μας ενάντια στην ατομική αξιολόγηση. Θυμίζουμε ότι η ολοκλήρωση των σεμιναρίων αυτών είναι απαραίτητη προϋπόθεση, σύμφωνα με το σχετικό περί αξιολόγησης νόμο, για την υλοποίηση της ατομικής αξιολόγησης.


Είμαστε σε συνεχή επιφυλακή για τυχόν έκτακτη πραγματοποίησή τους. Στην περίπτωση αυτή θα ενημερώσουμε αμέσως με sms για τον τόπο και το χρόνο της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας.

9 σχόλια:

  1. Για να ακριβολογούμε, πιθανά να μη (ή δεν θα) γίνουν δια ζώσης. Αυτό δεν σημαίνει ότι στις 15:00 δεν θα είναι όλοι οι Δ/ντες online σε κάποια ηλεκτρονική πλατφόρμα μάθησης, όπως εκείνη του μεικτού μοντέλου Β επιπέδου των ΤΠΕ, και θα επιμορφώνονται στο πως να μας βάλουν να σκοτωθούμε μεταξύ μας προκειμένου να κάνουμε το έργο τους της αξιολόγησής μας ακόμη ευκολότερο.

    Αλήθεια τι σημαίνει η φράση "μελέτη περίπτωσης" στο πρόγραμμά τους; Μήπως ότι ήδη έχουν σταμπαριστεί ορισμένοι από εμάς και με περιγραφικό σκιαγραφικό τρόπο θα γίνουν αντικείμενα μελέτης και βαθμολόγησης;

    Νίκη δεν ξέρω αν είναι εφόσον υπάρχει η εναλλακτική και πλάγια οδός επιμόρφωσης, φόβος πάντως είναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σύγχρονη ελληνική εκδοχή του "πειράματος του Μιλιγκράμ"

    http://www.alfavita.gr/arthron/%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B5%CE%B5-%CE%B7-%CF%83%CF%8D%CE%B3%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%AC%CE%BC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι το πείραμα του Μιλιγκράμ ρε παιδιά. Μην αναπαραγάγετε κι εσείς το ίδιο λάθος. To πείραμα του Μίλγκραμ (Milgram) είναι.

      Διαγραφή
    2. http://www.youtube.com/watch?v=ALg7DIrpwVs

      Διαγραφή
  3. στα @@ αν έχουμε σταμπαριστεί κάποιοι..δεν θα μας φοβίσουν και μην αποθαρρύνεσαι συνάδελφε...
    όσο για νίκη, δεν θα το έλεγα με τον νεκροθάφτη της Υγείας, στο Υπεπθ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα! Πάει καιρός που δεν φοβάμαι ούτε και αποθαρρύνομαι.

      Τι να φοβηθώ; Εγώ δεν έχω λερωμένη τη φωλιά μου. Άλλοι την έχουν και πολύ μάλιστα. Θα έχει μεγάλη πλάκα όταν μέσω της αξιολόγησης θα αναγκάζονται οι αξιολογητές να υπογράφουν τις εκθέσεις με το ονοματεπώνυμό τους.

      Άλλοι φοβούνται γι' αυτό ανέβαλλαν το δια ζώσης. Είναι σαν τον τωρινό ανασχηματισμό. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια ανακυκλώνονται στις ίδιες θέσεις τα ίδια πρόσωπα.

      Διαγραφή
  4. Ρε παιδιά τι ιστορία είναι πάλι αυτή με τις αναδρομικές κρατήσεις (ή κι επιστροφές) για το ΕΤΕΑ που θα γίνουν στις μισθοδοσίες Ιουλίου - Αυγούστου; Γιατί θα γίνουν σε δυο δόσεις; Ποιο αναμένεται να είναι το ύψος των κρατήσεων; Μπορεί κάποιος συνάδελφος, από την ΕΛΜΕ κατά προτίμηση, να το ψάξει λίγο περισσότερο και να μας δώσει μια τάξη μεγέθους των ποσών; Είναι τραγικό εν μέσω κρίσης που πληρώνουμε εφορία, φόρο για τα σπίτια μας και ότι άλλο σκαρφίζονται, να μας τιμωρεί και η υπηρεσία για δικά της λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. +2 ωρίτσες μες τον Ιούλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή