Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Κήρυξη στάσης εργασίας για τις ημέρες 23, 24 και 25/4/2014

Αντιπροσωπία των ΕΛΜΕ της Περιφέρειας Αν.Μακεδονίας-Θράκης συναντήθηκε με τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης για το θέμα της αναπλήρωσης ωρών λόγω καταλήψεων. Ο περιφερειακός διευθυντής έμεινε ανένδοτος στην απόφασή του να επιβάλει την «αναπλήρωση» ωρών.

Κατά συνέπεια, και με τη συνεργασία της ΟΛΜΕ που κήρυξε στάση εργασίας 8 – 11 π.μ. για τις ημέρες 23, 24 και 25/4/2014 στα σχολεία όπου οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης ορίζουν αναπλήρωση της ύλης μέσα στις διακοπές του Πάσχα, κηρύσσουμε στάση εργασίας 11πμ-2μμ για τις ίδιες μέρες.


Καλούμε τους/τις συναδέλφους/ισσες που τους/τις αφορά να μην παρουσιαστούν στα σχολεία τους τις ημέρες 23, 24 και 25/4/2014. 

9 σχόλια:

  1. Δηλαδή αντί να βγάλετε μια ανακοίνωση σαν ΕΛΜΕ κι ακόμη χειρότερα σαν ΟΛΜΕ και να διαγράψετε όλους αυτούς που αποφασίζουν για αυτές τις μπούρδες, εσείς καλείτε και πάλι τους συναδέλφους να χάσουν τρία επιπλέον μεροκάματα. Μάλλον δεν φτάνει το πρωτογενές πλεόνασμα για τα 500-αρια των ένστολων και πρέπει να τους χρηματοδοτήσουμε, ξεχνώντας ότι εμείς δεν θα πάρουμε δώρο Πάσχα. Φοβερή ανακοίνωση... Τρέμει ο περιφερειακός!! Μη ρε παιδιά τον τρομοκρατείτε τόσο πολύ. Θα πάθει και κανένα Ίκτερο και θα το φέρουμε βαρέως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να προβληθεί ο παραλογισμός και η υποκρισία περί αναπλήρωσης χαμένων ημερών. Οι μαθητές που έχουν λίγες απουσίες, δηλ κατά τεκμήριο οι μαθητές που μπορούν και παρακολουθούν μάθημα, δεν θα έρθουν καθόλου. Οι μόνοι που θα εμφανιστούν είναι αυτοί που έχουν κάνει το σύνολο των απουσιών τους, δηλ αυτοί που ούτε πήραν ούτε θα πάρουν χαμπάρι από μάθημα. Δεν το έχουν καμία ανάγκη. Ποιοι τιμωρούνται; Οι καθηγητές που καθόταν έξω από την πόρτα σαν φαντάροι στο παγωμένο μέτωπο της Ρωσίας και υφίσταντο τις ταπεινώσεις των προσπαθειών τους να λήξει η κατάληψη. Όλη η ιεραρχία υπουργός, υφυπουργοί, περιφερειάρχες,προϊστάμενοι εκπαίδευσης, διευθυντές, εισαγγελείς, αστυνομία και γονείς, φορτώθηκαν πάλι στον τελευταίο τροχό της αμάξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πραγματικά δεν έχω και πολλές προσδοκίες απο ΟΛΜΕ, ΕΛΜΕ , αλλά και σεις ρε παιδιά δεν παλεύεστε με τίποτα. Πριν κανα δυο ποστ σκούζατε για το τι κάνουν οι συνδικαλιστές για το θέμα, και τώρα που προκηρύσσουν στάση βγαίνετε πάλι και κράζετε. Και κουτόχορτο δεν τρώμε, οι ίδιοι και οι ίδιοι είστε. Get a life που λεν και στο χωριό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι φοβερό. Μας κατηγορείς γιατί τους λέμε ότι δεν έχουν κατεβάσει καμία πρόταση της προκοπής εκτός από απεργία. Τώρα το αλλάξανε σε στάση εργασίας. Δηλαδή εσύ τώρα είδες το φως το αληθινό και δεν έγινε ακόμη η Ανάσταση για να ξεπηδήσει το φως αυτό από τον Άγιο Τάφο. Ευτυχώς που δεν τρως κουτόχορτο. Που και να το έτρωγες. Κι αν το εδώ life δεν σου αρέσει, μη στεναχωριέσαι, με μια ΟΛΜΕ που στέλνει τον Κοτσυφάκη ευρωβουλευτή, να είσαι σίγουρος ότι κι εσένα θα σε στείλουν στο χωριό σου να λες κι άλλα τέτοια νόστιμα με τους συγχωριανούς σου. Και για να σιγουρευτείς ρίξε μια ματιά στα εδώ ψηφοδέλτια. Όλος ο καλός ο κόσμος σε όλες τις αποχρώσεις θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη. Αυτό είναι ο συνδικαλισμός. Σκαλοπάτι για τη μεγάλη μαρμίτα.

      Διαγραφή
  4. πριν κατακαθίσει η σκόνη, ο κ.Κοτσιφακης εξαργυρώνει την "αλληλεγγύη", τον αγώνα, τη συμπόνια προς τους συνάδελφους με υποψηφιότητα ευρωβουλευτή!!
    Πόσο πιο κομματόσκυλα, πόσο βρώμα αυτός ο συνδικαλισμός, πόσο κατάντια και ξεβράκωμα, εσείς που θα "ρίξετε" δήθεν το σύστημα!! ..και στα δικά σας συντρόφια!
    Καρέκλα να υπάρχει για σας και άσε τον απλό συνάδελφο να περνάει το ζόρι! .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατά τα άλλα όταν γράφει κάποιος να μην υπάρχουν κόμματα κι αποκόμματα στο συνδικαλισμό, τότε λέει απολιτίκ ασυναρτησίες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν το ήξερα για την υποψηφιότητα, αλλά τώρα που το έμαθα χάρηκα, γιατί μπορεί κάποιος από τον κλάδο μας να διεκδικήσει κάτι για την παιδεία. Γιατί είστε εξ' αρχής προκατειλημμένοι ότι όσοι είναι ψηλά στην εξουσία θα δράσουν για το κακό μας; Δηλαδή όποιος είναι στην εξουσία είναι κατευθείαν εχθρός; Και στην τελική, κάποιος δε θα μας κυβερνάει; Ποιος θέλουμε τελικά να είναι αυτός, αν όποιον κάνει ένα βήμα προς τα εκεί τον βρίζουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όχι κόμματα στην εκπαίδευση.
    Αληθινή παιδεία: τα αποτελέσματα θα φανούν μετά από 2-3 γενιές. Εκτός κι αν η εκπαίδευση ξεκινάει απ' το 1ο έτος της ηλικίας.
    Μέχρι τότε φαγωμάρα και γκρίνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γεια σε όλους
    Σας προσφέρουμε την καλύτερη διαδικτυακή υπηρεσία προσφοράς δανείου χωρίς να χρειάζεται να ταξιδέψετε. Μαζί μας, πάρτε ένα δάνειο χρημάτων σε λίγες ώρες για να εξοφλήσετε τα χρέη σας, να επενδύσετε στα έργα σας ή να πληρώσετε για ένα σπίτι και πολλά άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email, viber ή whatsapp.

    E-mail: simondurochefort@gmail.com
    Whatsapp ή Viber: +33752366330

    Χαιρετισμοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή