Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες


Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες

Συναδέλφισσες/συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι στις  7/12/2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου θα πραγματοποιηθεί η τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και στη συνέχεια από τις  13:00 έως 19:00 θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΕΛΜΕ.

4 σχόλια:

  1. κακώς, παίρνουμε αδεια, για να κανονίσουν τα μαθήματα τους οι ιδιαιτεραδες και να εμφανιστούμε στη συνέλευση 40 άτομα, από τα 920.
    ντροπή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να θυμίσουμε ότι ενώ στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση του 2009 είχε αποφασιστεί να μην πάρουμε άδεια για τις εκλογές του 2010, η απόφαση αυτή ανατράπηκε στην εκλογοαπολογιστική του 2010 όπου ψηφίστηκε να ζητήσουμε άδεια για την εκλογοαπολογιστική συνέλευση του 2011 (γι' αυτήν είναι η άδεια) και τις εκλογές.
    Αν στην συνέλευση εμφανιστούν περισσότερα από 40 άτομα τότε οι αποφάσεις που θα παρθούν θα είναι πιο κοντά στις απόψεις και τις επιθυμίες του κλάδου μας. Οπότε ας προσπαθήσουμε να είμαστε περισσότεροι/ες στη συνέλευση. Ντροπή μας είναι να κάνουμε συνελεύσεις με 40 άτομα και οι υπόλοιποι/ες αράζουμε στον καναπέ και απλά γκρινιάζουμε και (ενίοτε) σχολιάζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοι που γκρινιαζουν και σχολιαζουν, ειναι και αυτοι
    που εμφανιζονται.
    Γι' αυτο εχουν τα μουτρα να σχολιαζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βασιλική Αγοραστού27 Νοεμβρίου 2011 στις 2:37 π.μ.

    Το καταστατικό προβλέπει ότι οι εκλογές πρέπει να γίνονται μέχρι 30 Νοεμβρίου. Γιατί στις 7 και όχι στις 17 που θα έχουν τελειώσει και τα λύκεια τις 7ήμερες? Θα λείπουν συνάδελφοι που είναι μέλη της ΕΛΜΕ. Πιθανόν να λείπει και κάποιος πιθανός υποψήφιος.Αν αμφισβητηθεί το αποτέλεσμα? Το σκέφτηκε κανένας αυτό???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή